Kültür Sanat Elektronik müziğin dehası geliyor!

Elektronik müziğin dehası geliyor!

07.04.2011 - 10:47 | Son Güncellenme:

Teknolojinin eğlenceli markası Lenovo, dünyaca ünlü müzisyenleri İstanbul seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Elektronik müziğin dehası geliyor

“Music is Fun” teması ile İstanbul IKSV Salon’da konser serisine devam eden Lenovo’nun Nisan ayı konuğu, yüksek enerjili sahne şovlarıyla tanınan ve elektronik müziğin son yıllarda öne çıkan isimlerinden Amerikalı müzisyen Dan Deacon olacak.
Elektronik müzik fanları, 14 Nisan Perşembe akşamı IKSV Salon’da gerçekleşecek bu konser ile Dan Deacon’ın efsanevi canlı performanslarından birine daha şahitlik etme fırsatına kavuşacaklar.

Haberin Devamı


Music Is Fun By Lenovo çatısı altında, Ekim’den bu yana hız kesmeyen konser serisi devam ediyor. Serinin yedinci konserini gerçekleştirecek olan Amerikalı müzisyen Dan Deacon, 14 Nisan Perşembe akşamı, müziğinde deneyselliği esas alan elektronik soundları ile meraklılarına müthiş bir eğlence sunuyor olacak.


Sanat, performans ve deneyselliği başarıyla harmanlayan Dan Deacon, son albümü Bromst’da, elektronik öğelere canlı enstrümanlar da ekleyerek müziğinin sınırlarını genişletiyor ve farklı yöntemler denemeye koyuluyor. Kayıtları sırasında Deacon’a pek çok farklı müzisyenin de eşlik ettiği Bromst, yılın en iyi albümleri arasında sıralanmasının yanı sıra Deacon’ın müziğini birkaç adım birden ileriye taşımış olması bakımından eleştirmenlerden tam not alıyor.

Haberin Devamı


Tarih: 14 Nisan 2011, Perşembe
Mekân: IKSV Salon
Saat: 21.30