Kültür Sanat Elektronik-pop’un techno’daki yansıması HVOB, Zorlu PSM’de

Elektronik-pop’un techno’daki yansıması HVOB, Zorlu PSM’de

18.10.2017 - 13:57 | Son Güncellenme:

Avusturya’dan çıkıp elektronik müzik sahnesine başarılı bir giriş yapan, sahnede müziğin ötesinde bir deneyim alanı yaratan ikili HVOB, son albümleri Silk’in tanıtım turnesi kapsamında sahne üstü ve ayakta konseptiyle Zorlu PSM’ye konuk oluyor.

Elektronik-pop’un techno’daki yansıması HVOB, Zorlu PSM’de


Avusturya’dan çıkıp elektronik müzik sahnesine başarılı bir giriş yapan, sahnede müziğin ötesinde bir deneyim alanı yaratan ikili HVOB, son albümleri Silk’in tanıtım turnesi kapsamında sahne üstü ve ayakta konseptiyle Zorlu PSM’ye konuk oluyor. 27 Ekim’de Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle gerçekleşecek konsere eşlik edecek Winston Marshall ile HVOB, yakaladıkları daha karanlık ve büyüleyici ton aracılığıyla müzikseverlere çok özel bir performansa tanık olma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

2012’de kurulup techno ve house’a yeni bir soluk getiren HVOB, Winston Marshall’ın dahil olduğu son albümlerinden Silk’in tanıtım turnesi kapsamında Zorlu PSM’de! İsimlerinin açılımı ‘Her Voice Over Boys’ olan ikili, müziklerindeki inanılmaz dengeye Winston Marshall’ın eklemleneceği performansla Hindistan, Çin ve Güney Afrika gibi farklı coğrafyalara uzanan hayran kitlesinden İstanbullu dinleyicilerine unutulmaz bir gece vadediyor.

Bilet fiyatı: 75 TL