Kültür Sanat Elite World Otel anneleri misafir ediyor!

Elite World Otel anneleri misafir ediyor!

07.05.2013 - 13:34 | Son Güncellenme:

Elite World İstanbul Otel’in “Anneler Günü” programında anneler de çocuklar da mutlu

Elite World Otel anneleri misafir ediyor

Elite World Istanbul Hotel, 12 Mayıs 2013, Anneler Günü’nde annelerine güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere özel bir program hazırladı. Elite World İstanbul bu anlamlı günde annenizi misafir ediyor ve bu programdan elde ettiği gelirin bir kısmını Unicef’e bağışlıyor.

Haberin Devamı

“Anneler Günü Yemeği” 65 TL olup ücretsiz ağırlanacak her annenin yanında en az iki yetişkinin ücretli yararlanması gerekiyor. Annenize, İstanbul’un merkezi Taksim’de konforu, şıklığı ve teknolojiyi 5 yıldızlı bir hizmetle birlikte sunan ayrıcalıklı bir dünyada keyifli saatler yaşatırken Unicef ‘in “Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” projesine destek olarak binlerce çocuğun yaşıtlarıyla hayata eşit şartlarda başlamasına siz de katkı sağlayabilirsiniz.

Anneler günü programı, canlı piyano müziği eşliğinde 12.00 - 16.00 saatleri arasında The Brasserie Restaurant’ta gerçekleşiyor ve Ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya tarafından hazırlanan Anneler Günü menüsünde; Hoş geldiniz içkisi ( Şampanya ve Portakal suyu ) Karamelize endivyen yaprakları ve çilekli fava ile havuç presi üzerinde sunulan nar taneli mini enginar, incir püresi ve patates keki ile servis edilen kekik yağı ve taze otlarla marine edilmiş dana antrekot, karadut taneleri ve mandalina soslu çilekli panna cotta sunuluyor. Limitsiz çay-kahvenin ikram edileceği bu özel etkinlikte tüm aile fertleri ile bir arada olup keyifli zaman geçirebilirsiniz

Haberin Devamı

"Anneler Günü Yemeği”ne sizin eşliğinizde gelen anneler otelin misafiri olurken “Fit Life Spa & Health Center"dan 30 Ağustos 2013 tarihine kadar kullanılmak üzere bir günlük kullanım paketi ( hamam, fitness center, sauna, havuz) de hediye kazanacaklar.