Kültür Sanat Emma Shapplin 14 Şubat'ta D&R'da

Emma Shapplin 14 Şubat'ta D&R'da

09.02.2010 - 15:31 | Son Güncellenme:

Emma Shapplin, Sevgililer Günü’nde Sony Music tarafından yayınlanan Macadam Flower’ın albüm tanıtımı kapsamında NTV ve Radio Voyage’ın davetlisi olarak İstanbul’a geliyor.

Emma Shapplin 14 Şubatta D&Rda

Ülkemizde de büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü soprano Emma Shapplin, Sevgililer Günü’nde Sony Music tarafından yayınlanan Macadam Flower’ın albüm tanıtımı kapsamında NTV ve Radio Voyage’ın davetlisi olarak İstanbul’a geliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kanyon D&R’da hayranları ile buluşacak olan Emma Shapplin D&R Live ile yepyeni son albümü “Macadam Flower”ı imzalayacak ve bu özel günü daha da anlamlı kılacak.

Haberin Devamı

Müzik kariyerine klasik müzik sanatçısı olarak başlayan Emma Shapplin, daha sonra ise yönünü rock müziğe yöneltti. Rock Müzik, ona her ne kadar aradığı müzikal özgürlüğü sağlasa da, sanatçı bununla yetinmeyip birlikte çalıştığı müthiş müzisyenlerin de etkisiyle; opera etkisi ve şiirsel sözler barındıran modern pop rock tarzını ortaya koydu ve kendine has müzik tarzı ile dünya çapında bir yıldıza dönüştü…

İlk albümü “Carmine Meo” ile tüm dünya çapında yakaladığı 2 milyonluk satış başarısıyla, platin ödüllere hak kazanan Emma Shapplin ilk olarak Avrupa’da sesini duyurdu. Sanatçının Amerika’da tanınması ise Red Planet (Kırmızı Gezegen) filminin müziklerini yapan besteci Graeme Revell’ın film müziklerinden birini Emma Shapplin’in söylemesini istemesiyle gerçekleşti. Revell, daha sonra Shapplin’in ikinci albümü “Etterna”da da bazı parçalara imza attı.

Haberin Devamı

Ana dili Fransızca olmasına rağmen, ilk iki albümünde İtalyanca şarkı söylemeyi tercih eden ve İtalyanca’nın şarkı gibi duyulduğunu ifade eden Shapplin; Yunanistan’da Akropolis, Moskova’da Kremlin Sarayı, Singapur’da Opera House gibi dünyanın dört bir yanındaki muazzam konser mekanlarında sahne aldı.

D&R mağazaları, D&R Live consepti ile; söyleşi, canlı performans, kitap okuma günleri, imza günleri, özel film gösterimleri gibi farklı sanat dallarında sanatseverlere ayrıcalıklı bir dünya sunacak

EMMA SHAPPLIN D&R LIVE ETKİNLİĞİ

TARİH : 14 ŞUBAT 2010

YER : KANYON D&R

SAAT :15:00