Editörün Seçtikleri Emre'siz geçen bir yıl

Emre'siz geçen bir yıl

15.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Emre'siz geçen bir yıl

Emresiz geçen bir yıl

Alkollü bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden Milliyet Internet Editörü Emre Özmen, ölümünün birinci yılında Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Gözyaşlarına boğulan Gülcan ve Abdullah Özmen, oğullarının ölümüne neden olan trafik canavarına lanet okudu.

Oğlunun mesleğine aşık olduğunu, Milliyet Internet'i başarıya taşımak için gece gündüz çalıştığını söyleyen Abdullah Özmen, "Trafik canavarına birileri artık `dur' demeli, büyük cezalara çarptırılmalı. Emre'yi kaybedince, hayatımız karardı. Başka insanlar da aynı üzüntüyü yaşamasın" dedi.

Ailesi, Emre'ye olan sevgiyi mezar taşına yazdırdıkları şu dizelerle anlattı: "Güneşle doğdun / Milliyet Gazetesi'nin İnternet yıldızı oldun / Mehtaplı bir gecede / Yıldızlar arasında kayboldun / Biricik yavrumuz nur içinde yat"

14 Aralık 1996 günü kaybettiğimiz Emre Özmen'in acısını yüreğinde taşıyan ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşları dün onu bir kez daha andı. Mezarı çiçeklerle donatıldı, Kuran okundu. Ardından Moda Caferağa Camii'nde mevlit okundu.

Yazarlar