Kültür Sanat En çok yorumu sen yap, 3 konsere davetiye kazan!

En çok yorumu sen yap, 3 konsere davetiye kazan!

15.04.2013 - 14:42 | Son Güncellenme:

LIFEPARK tüm çocukları 21 - 23 Nisan tarihleri arasında İstanbul’un en eğlenceli festivali ‘MİNİ ŞENLİK’e davet ediyor. Yapmanız gereken şey çok basit;

En çok yorumu sen yap, 3 konsere davetiye kazan

Haberimize en yorumu yapan 10 kişiye çift kişilik Gökçe, Hepsi ve Manga konseri bileti hediye ediyoruz.

Haberin Devamı

Kazananlar 22 Nisan'da açıklanacak

HEMEN YORUM YAPMAYA BAŞLAYIN!

Üç gün boyunca sürecek MİNİ ŞENLİK’te birbirinden renkli saatler minikleri bekliyor. Oyun alanlarından, animasyon standlarına, şişme oyuncaklardan, mini yemek tezgahlarına kadar her ayrıntı onlar için düşünüldü.

Oyunlarla ve konserlerle renklenecek şenliğin en büyük surprizi ise Gökçe, Hepsi ve Manga konserleri. 21 Nisan Gökçe, 22 Nisan Hepsi ve 23 Nisan Manga’nın sahne alacağı şenlikte ‘Şirinler’ müzikali Türkçe dublajlı olarak her gün sahnelenecek. Ayrıca ’Sağlık Olsun’ Kukla Tiyatrosu ile de hoşça vakit geçirecekler.

LIFEPARK’ın büyülü atmosferinde, mis gibi bahar havası ve yemyeşil ağaçlarla bezenen bu benzersiz ortamda MİNİ ŞENLİK rüya gibi geçecek.

Haberin Devamı

Tadelle, Lera Fresca, Sarelle, Qubbe, Qubbe Bahçe, Maslak Sheraton Otel ve Super FM’in katkılarıyla gerçekleşecek günlük giriş 25 TL , üç günlük kombine 56 TL olan şenliğin biletleri biletix’te.