Editörün Seçtikleri En kalabalık üç kişi

En kalabalık üç kişi

17.08.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

En kalabalık üç kişi

En kalabalık üç kişi


Power FM'de program yapan Cem Ceminay'ın iki kişilik ekibi, aynı anda 18 sanatçıyı taklit ederek radyoların en kalabalık programını yapıyor

Aykut Aykanat


Radyo dünyanın en sevilen DJ'lerinden Cem Ceminay'ın Power FM'deki programı dinleyici rekorları kırıyor. Beko Show Time adlı programını birbirinden güzel esprilerle süsleyen Ceminay'ın yanında ünlülerin seslerini taklit eden Panel var.
Gerçek adı Uğur Göktürk olan Panel Fenerbahçeli Alpay'dan, yol uzmanı Demir Bükey'e, Bülent Ersoy'dan, Reha Muhtar'a kadar tam 16 ünlü starın seslerini taklit ediyor. Son olarak Panel'in yanına katılan Pepiye ise Sezen Aksu ile Kayahan'ın sevgilisi İpek Tüter'i seslendiriyor. Pepiye'nin gerçek adı ise Neşe Direkt.
Ünlü DJ Cem Ceminay, partnerleri Panel ile Pepiye'yi "programın dinamoları" olarak niteliyor. Panel'e ses veren Uğur Göktürk 2.5 yıldır Cem Ceminay ile birlikte çalışıyor. Ceminay'la program yapmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Uğur Göktürk, "Türk halkının Panel'i sevmesi bana kıvanç veriyor. Bu şovu televizyondan radyoya taşıdık. Ses taklit etme yeteneğimi çocukluk yıllarında keşfettim. O dönemde de tanınmış sanatçıları taklit eder, herkesi kendime hayran bırakırdım," diyor.
Pepiye ise Panel'den daha yeni bir isim. Pepiye'ye ses veren Neşe Direkt üç ay önce programa başladı. Sezen Aksu taklitiyle dinleyicilerin büyük beğenisini kazanan Direkt'in programa başlama öyküsü ise çok ilginç. Panel, yani Uğur Göktürk, internette chat yaparken Neşe Direkt'le tanışmış. Neşe, taklit yeteneğinden söz edince internette başlayan dostluk iş arkadaşlığına dönüşmüş.
Panel ve Pepiye sayesinde "Beko Show Time"ın harika bir hava kazandığını belirten Cem Ceminay şunları söylüyor: "Bir DJ olarak kendimi sürekli yeniliyorum. Her yıl programa farklı bir hava kazandırmak istiyorum. Bilindiği gibi daha önce Vakkorama'da çalışan Memduh adlı bir temizlikçiyi partner olarak almıştım. Şimdi Mehduh'a arkadaş olarak Panel ile Pepiye'yi getirdim. Muhteşem bir ekip olduk. Program sırasında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Günler geçtikçe dinleyicilerin Panel ve Pepiye'ye olan sevgileri arttı. Bence haksız da sayılmazlar. Düşünün, programımda birçok ünlü isim aynı anda mikrofon başında oluyor."



Yazarlar