Stil En şık bayram hediyesi

En şık bayram hediyesi

08.10.2013 - 14:56 | Son Güncellenme:

2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarıyla sezonun en dikkat çeken trendlerini bir araya toplayan Ipekyol 20 Ekim tarihine kadar yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki vererek bayram alışverişi keyfinizi ikiye katlıyor.

En şık bayram hediyesi


Siluet ve formlarda ortaya çıkan minimalizm, ihtişamlı 40’lar ve cazibeli 50’ler ile yeni sezonda cesur bir değişim yaşatan Ipekyol ulaşılabilir lüksün en cesur tanımını yaparken, bayram şıklığınıza ise yeni bir kampanya ile vurgu yapıyor. Daima şık ve feminen çizgisiyle adından söz ettiren Ipekyol, 20 Ekim tarihine kadar Ipekyol mağazalarından ve www.ipekyol.com.tr online satış sitesinden yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki ile sizlere en şık bayram hediyesi armağan ediyor.

Ipekyol 2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda sezonu 1940’ların etek ve ceket döpiyes takımları, midi boy etekleri, mikro ekoseler ve abartılı omuz siluetleri açıyor. 50’li yılların cazibe unsurları olan sofistike leopar desenler, bele vurgu yapan kesimler ve mini ceketler Grace Kelly tarzını günümüze taşıyor. Maskülen tüvitlerin barok desenler ile yeniden yorumlandığı modern punk temalı pantolon etekler, üst üste giyilmiş etkisi veren katmanlı pantolonlar sezonun en farklı görüntüsünü oluşturuyor.

Yazarlar