Aile Endişeli anne ve babaların tercihi

Endişeli anne ve babaların tercihi

16.09.2014 - 11:36 | Son Güncellenme:

Kırtasiye sektöründe sağlıklı ürünlerin öneminin tartışıldığı bugünlerde, %100 yerli üretimle Avrupa kalite standartlarını yakalamış olan Fatih Kalem endişeli anne ve babaların tercihleri arasına girmeyi başarıyor.

Endişeli anne ve babaların tercihi

Kırtasiye sektöründe sağlıklı ürünlerin öneminin tartışıldığı bugünlerde, %100 yerli üretimle Avrupa kalite standartlarını yakalamış olan Fatih Kalem endişeli anne ve babaların tercihleri arasına girmeyi başarıyor. Gıda boyasından yapılmış su bazlı mürekkepli ve kanserojen madde içermeyen ürünleri ile Türkiye’nin yanı sıra 70 ayrı ülkeye de ihracat yapan Fatih kalem, sağlık ve kaliteden ödün vermeyen bir Pensan Grup markasıdır.

Haberin Devamı

Pensan Grup “Doğadan ödünç aldığımızı, tekrar doğaya iade ediyoruz” sloganı ile başlattığı vizyon ile, kullandığı ağaç cidarli ürünlerinde FSC belgesi olan Türkiye’deki tek kuruluştur. Üretimde kullanılan ağaçların uygun koşullarda üretildiğini ve kesilen ağaçların yerine mutlaka yenisinin dikildiğini kanıtlayan bu sertifika bir çok dünya markasının aradığı bir özellik.

Fatih Kalem ürünlerinde EN71-3 uyumluluk raporlarını elinde bulunduran Pensan Grup ve Fatih Kalem okulların açılmasıyla birlikte ebeveynlerin sağlıklı kırtasiye ürünü arayışına yardımcı oluyor.

30 yıllık sektör deneyimi olan Pensan Grubu, aynı zamanda önemli sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Kısaca ÖRAV olarak bilinen Öğretmen Akademisi Vakfı ile stratejik işbirliği anlaşması yapmış, Vakfın sponsoru olarak çok değerli varlıklarımız, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinmiştir. Bu projenin yanında, ayrıca, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İlk Okul ve Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gelengül Haktanır ile ilk uygulamaları Adana ve Mersin’de başlatılmış olan seminerler ile Okul Öncesi Öğretmenlerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Yazarlar