Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Hamurişi tarifleri)

Enfes yemek tarifleri serisi bugün hamurişine girerek kaçamak yapmak isteyenlere yardımcı oluyor. Enfes yemek tarifleri ile hem misafirlerinize hem de ev halkına parmaklarını yiyecekleri hamurişi tarifleri yapabilirsiniz. İşte Enfes yemek tarifleri ve hamurişi…

Enfes yemek tarifleri (Hamurişi tarifleri)

Enfes yemek tarifleri küçük kaçamaklar yapmak isteyip dışarıda nasıl yapıldığını bilmedikleri hamur işlerini yemek istemeyenler için tabiri caizse mis gibi tarifler sunuyor. Börekten keke en güzel hamurişi tariflerini bulabileceğiniz Enfes yemek tarifleri serisini sunduğumuz bugünde mideler bayram edecek.

Enfes yemek tariflerinde neler var?
Enfes yemek tariflerinde bugün neler var derseniz, harika mantarlı börek, pizza ile lahmacunun birleşmesi kıymalı pizza, bayılacağınız muzlu ekmek ve mantarlı makarna tarifleri yer alıyor. Daha fazla oyalanmadan tariflerimize geçelim.

Mantarlı börek

Kıymalı Pizza

Muzlu Ekmek

Mantarlı makarna tarifi
Değişik ve lezzetli bir makarna tarifi denemek isteyenlere özel mantarlı makarna...

Malzemeler
*2 Orta boy soğan (kıyılmış)
*2 ½ ilo mantar
*Et bulyon
*2 kaşık zeytinyağı
*Makarna


Yapılışı
Soğanları tavanın içinde kızan yağın içine atıp biraz kavurun. Üzerine mantarları atıp 5 dakika kadar kısık ateşte kavurmaya devam edin.

Haşladığınız makarnaları hazırlamış olduğunuz makarnanın üzerine atın ve mantarlar her yerine gelecek şekilde karıştırarak birkaç dakika pişirin.

Dilerseniz servis tabaklarına aldıktan sonra üzerine kaşar ya da permasan ve taze nane gibi yeşilliklerle süsleyebilrsiniz..


Afiyet olsun


Tok Tutan Öneriler

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber