Kültür Sanat ENKA Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyor

ENKA Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyor

18.03.2016 - 10:16 | Son Güncellenme:

ENKA Kültür Sanat, Dünya Tiyatro Günü özel etkinliğinde seyircisini “Sahnelerden Aşk Şarkıları” ile buluşturuyor. Çiğdem Erken ve orkestrasının seslendireceği şarkılara, ünlü sanatçılar eşlik edecek.

ENKA Dünya Tiyatro Gününü kutluyor

28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, 22 Mart Salı akşamı Dünya Tiyatro Günü’ne özel bir etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar tiyatro sahnelerinde yankılanmış en güzel aşk şarkıları, deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrası tarafından seslendirilecek.

Haberin Devamı

Tiyatro sahnelerine müzikli bir saygı duruşu niteliği taşıyan gecede Erken’e, pek çok ünlü sanatçı da eşlik edecek. Ünlü oyuncular Selçuk Yöntem, Tilbe Saran, Hatice Aslan, Songül Öden, Gökçe Bahadır, Özge Borak, Selçuk Borak, Cemal Hünal ve Serkan Keskin’in yorumlarıyla sahne alacağı gecede, müzisyen Dilek Türkan ve yönetmen Çağan Irmak da şarkı söyleyecek. Konser, saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik programı için facebook.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilir, etkinlik biletlerine Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat’tan ulaşabilirsiniz.