Estetik Erkeğin balkonlusu makbul değilmiş!

Erkeğin balkonlusu makbul değilmiş!

17.09.2012 - 14:10 | Son Güncellenme:

Erkekler Dikkat, Balkon Yerine Baklava Dilimi Zamanı. Dermolipektomi Operasyonu ile Göbeğinizden Kurtulabilirsiniz.

Erkeğin balkonlusu makbul değilmiş

Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer atasözü değişiyor. Günümüz mimarisinde Fransız balkonu tercih ediliyorken, erkeklerde artık göbeksiz, kaslı ve baklava dilimli, fit bir görüntüye sahip olmayı tercih ediyor. Gelişen teknoloji ile birlikte göbeğinden kurtulmak isteyen erkekler , “dermolipektomi” yöntemiyle en kısa sürede baklava şekilli fit bir görüntüye kavuşabiliyor.

Haberin Devamı

Estetik Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel; özellikle yaza hazırlık için ilkbahar aylarından itibaren kilo vermek için yoğun bir çabanın başladığını, ardından tatillerde sunulan açık büfe yiyecekler ve bayramda yenilen tatlılar ile verilen tüm kiloların geri alındığını söylüyor. Op.Dr.Tuncel, yaz bitimi itibari ile geri alınan kiloları vermek için yapılan uzun soluklu spor ve diyetlerin ideal forma ulaşmak için tek başına yeterli olmadığını dile getiriyor.

Yeni Karın Germe Yöntemi “dermolipektomi”

Karın etrafında oluşan yağlardan ve sarkmalardan, 2-3 saat içinde kurtulmanın yeni bir karın germe yöntemi olan “liposuction ile desteklenmiş yüksek yan gerilimli karın germe işlemi “ veya kısa adıyla “dermolipektomi” yöntemiyle mümkün olduğunu sözlerine ekleyen Op.Dr.Tuncel, son yıllarda erkeklerinde en az kadınlar kadar karın germe yöntemine talep gösterdiğini belirtiyor.

Haberin Devamı

“Estetiğin Kadını Erkeği Olmaz”

Op. Dr. Alper Tuncel; alınan kiloların vücutta ilk olarak göbek kısmında belirginleştiğini ve karın etrafında oluşan yağ birikimi ile karın içi organlarda olan yağlanmanın cildi aşırı germesi ile çatlakların ve cilt sarkmalarının oluştuğuna dikkat çekiyor. Fit ve sıkı bir görünüme sahip olmanın tek çözümünün Dermolipektomi Yöntemi ile mümkün olduğunu ifade eden Op. Dr. Tuncel, artık günümüzde hamilelik sonrası kilolarıyla ve sarkmalarıyla başı dertte olan kadınların yanı sıra erkeklerin de bu yönteme sıklıkla başvurduğunu gözlemediklerini söylüyor. Plastik cerrahide her geçen gün yeni gelişmelerin olduğunu belirten Op.Dr.Tuncel, kendini iyi hissetmek ve bedeniyle barışık olmak isteyen herkesin kadın - erkek ayrımı olmadan bu gelişme ve imkanlardan yararlanması gerektiğini vurguluyor. Op.Dr.Tuncel, özellikle son yıllarda erkeklerin de göbek bölgelerindeki sarkma ile ilgili şikâyetlerini ortadan kaldırmak için kendilerine sıklıkla başvurduğunu sözlerine ekliyor.

Dermolipektomi Operasyonunun En Uygun Zamanı;

Op. Dr. Alper Tuncel, ideal kiloya ulaşmak için uğraşan kişilerin istedikleri zaman karın germe yöntemine başvurabileceğini belirtirken, özelikle hamilelerin bu yöntemi kullanmak için, en az bir yıl beklemeleri gerektiğini vurguluyor. Doğum sonrası oluşan çatlaklar ve sarkmaların giderilmesi için yöntemin en iyi ve en kesin sonuç için etkili olduğunu söylüyor. Ayrıca vücutta yeniden deformasyonlar olmaması için bu yönteme karar veren annenin, belirli bir süre yeniden hamilelik geçirmemesi gerektiğine de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İyileşme Süreci;

Ameliyatın genel anestezi şeklinde yapıldığını ve süresinin 2 ya da 3 saat olduğunu belirten Op. Dr. Alper Tuncel; hastanın bir gün hastanede yatmasını, 2-4 hafta arası korse giymesini, ağır egzersiz ve çok ağır yük taşımamaya özen göstermesini tavsiye ediyor.

Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel Kimdir?

13 Ağustos 1972 tarihinde Boston A.B.D ‘de doğan Alper TUNCEL, 1990 yılında Ankara Özel Yükseliş Kolejinden mezun oldu.

1997 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Fakülteye girdiği andan itibaren kendisine en yakın gördüğü cerrahi dal olan Plastik Cerrahi’yi hedef olarak belirleyen Alper TUNCEL, 2004 yılında yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığı dalında tamamladı. Yine aynı üniversitede 1998-2004 tarihleri arasında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Asistanı olarak görev yapan Dr. Alper TUNCEL, 6 senelik ihtisası sonunda aynı zamanda doğduğu hastane olan MGH (Mass. General Hospital) ve Harvard Medical School’da dünyanın sayılı maksillofasyal cerrahlarından olan Dr.Yaremchuk ile bir süre aktif olarak çalıştıktan sonra kendisinden gelen kalma teklifini geri çevirerek Türkiye’ye döndü. Mezuniyeti sonrası serbest çalışma ilkesini benimsemiş olması nedeniyle 3 yıl boyunca çalıştığı 2 özel hastaneden ayrılarak serbest çalışma hayatına atılmıştır.

Haberin Devamı

İyi derecede İngilizceye ve orta derecede Almancaya hakim olan Op.Dr.Alper TUNCEL yurtiçinde ve yurt dışında yayınladığı akademik ve bilimsel yayınlarla da dikkat çekmektedir. Skar Dokusuna Penetre Eden Neovaskülarizasyonda Venöz Komponentin Araştırılması, Deneysel Çalışma (İstanbul,2004) konulu tezi yayınlanma aşamasında olan doktorumuz, aldığı yardımcı eğitimlerle sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Yazarlar