Editörün Seçtikleri Erkek çocuk cinneti

Erkek çocuk cinneti

13.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Erkek çocuk cinneti

Erkek çocuk cinneti

       Antalya'nın Kızıltoprak Mahallesi'nde oturan 48 yaşındaki emekli işçi Ali Uçar beşinci karısı Ayşe Uçar'ı (40) öldürdükten sonra intihar etti. Erkek çocuk doğurmadığı için 3 karısından boşanan Uçar'ın, 4 yıl önce dördüncü karısını da kız çocuk doğurdu diye öldürdüğü ileri sürüldü.
       Ali Uçar, 7 yıl önce Emine Uçar'la erkek çocuğu sahibi olma hayali ile dördüncü evliliğini yaptı. Ancak, yine bir kız, Canan (5) dünyaya geldi. İddialara göre, kocasından sık sık dayak yiyen ve doğumdan bir yıl sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Emine Uçar burada yaşamını yitirdi.
       Ali Uçar, bu kez de Ayşe Uçar ile evlilik yaptı. O da Ezgi adlı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ali Uçar yine son eşini de sık sık dövdü. Dayağa dayanamayan Ayşe Uçar, önceki gün üvey kızı Gülcan'ın (20) evine sığındı. Kızının evine giden Uçar, eşini zorla geri getirdikten sonra yine dövmeye başladı.
       Eşinin evden kaçmaya çalışması üzerine de Ali Uçar kendisine ait av tüfeği ile eşini vurduktan sonra, intihar etti. Olay sırasında evde bulunan Gülcan ve Ezgi Uçar (3) ise cinayetin tanığı oldular. İki kız çocuğu birbirine sarılarak üzerlerindeki şoku atmaya çalıştılar. Ergün AYAZ - ANTALYA



Yazarlar