Editörün Seçtikleri Erkekpaketi'nden ilk defa kadınlara özel ürün

Erkekpaketi'nden ilk defa kadınlara özel ürün

26.06.2018 - 14:55 | Son Güncellenme:

Alışveriş yapmaya zaman bulamayan ve bundan hoşlanmayan erkeklere Türkiye’de ilk defa abonelik modeliyle iç çamaşırı, çorap, tıraş-bakım ürünleri ve prezervatif gönderim hizmeti sunan Erkekpaketi.com verilerine göre, 2017’de erkek dikeyinde boxer’dan sonra en çok satın alınan ürün prezervatif-jel oldu.

Erkekpaketinden ilk defa kadınlara özel ürün

Erkekler İçin Fiyat Önemli Değil, Kadınlar Detaycı

Haberin Devamı

Çoğu erkeğin angarya gördüğü ve alışveriş yapmaktan hoşlanmadığı iç çamaşırı, çorap, tıraş-bakım ürünleri ve prezervatifi müşterilerine ayda bir, iki ayda bir ve üç ayda bir seçenekleriyle düzenli olarak gönderen Erkekpaketi.com, zamanını bu tarz alışverişle geçirmek istemeyen ve hatta bundan hiç hoşlanmayan erkekler ile bu alışverişle uğraşmak zorunda kalan kadınlar için hizmet sunuyor.

80 bin kayıtlı müşterisi bulunan Erkekpaketi’nin bu müşterilerinin yaklaşık %30’luk kısmını kadınlar oluşturuyor. Online’da genel alışveriş alışkanlıklarına bakıldığında erkeklerin, kadınlar kadar detaycı olmadığına ve çok fazla araştırma yapmadığına değinen Erkekpaketi.com kurucusu Ersin Mete Ertürk, “Erkekler sadece ihtiyacı olan şeyleri alıyorlar. Fazla vakit harcamıyorlar. Fiyat ikinci planda kalıyor. Onlar için önemli olan ihtiyacını hemen karşılayıp bu işi sonlandırmak. İhtiyacı olduğunda seçip, alıp çıkıyor, fiyatı çok dert etmiyor. Kadınlar ise tam tersi. Çok geziyor, araştırıyor, yorumları okuyor, kampanyaları takip ediyor” dedi.

Haberin Devamı

İlk Defa Kadınlara Özel Ürün

Erkekpaketi’nde yer alan kadın müşterileri ise sırasıyla, erkek arkadaşları için ürün alan sevgililer, eşi için paketlere abone olan kadınlar ve çocukları için belirli ürünleri satın alan anneler oluşturuyor.

7 yıla yakın bir zamandır hizmet verdiklerini söyleyen Ertürk, "bugüne kadar hep erkeklerin ihtiyacı olan ürünleri sattık. Ancak ilk defa bu ay marka işbirliği de yaptığımız Durex’in kadınlara özel çıkardığı bir ürünü de satmaya başladık. Durex’in henüz birkaç ay önce piyasaya çıkardığı ve devrim niteliğinde bir ürün olarak duyurduğu “Intense Uyarıcı Jel” ürününe kadın müşterilerimiz sayfamızdan siparişle 1 günde sahip olabilirler." dedi.


Daha yoğun ve hassasiyeti artıran bir zevk için tasarlanmış bu ürün, jel özel formülü sayesinde kadınların özel bölgelerindeki hassasiyeti arttırmaya ve orgazma ulaşmalarına yardımcı oluyor. Böylelikle partnerler için daha yoğun bir cinsel deneyim sunuyor.

Sadece PembeNar okuyucularına özel aşağıdaki indirim kodu ile ürünü Cuma günü saat 23.59'a kadar %10 indirim ile buradan satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İndirim kodu:

Erkekpaketinden ilk defa kadınlara özel ürün

Yazarlar