Stil Ermenegildo Zegna Yün Ödülleri

Ermenegildo Zegna Yün Ödülleri

08.05.2013 - 16:31 | Son Güncellenme:

Ermenegildo Zegna Yün Ödülleri’nin 50. Yıldönümü kutlamalarına uluslararası ünlüler katıldı.

Ermenegildo Zegna Yün Ödülleri

Sidney, Avustralya, 23 Nisan 2013 - Ermenegildo Zegna, Avustralya'da tarihi Royal Hall of Industries, Moore Park'ta yapılan törenle Ermenegildo Zegna Yün Ödülleri’nin 50. yılını kutladı. Bu önemli kutlama sırasında 1000'den fazla uluslararası medya , VIP konuk, ünlüler ve Zegna dostu, sıradışı bir etkinliğe katıldı. Multimedya projeksiyonları içeren bir enstalasyon, Sonbahar – Kış 2013 Koleksiyonu’nu tanıtan, 60'dan fazla erkek modelle yapılan Avustralya'nın en uzun defilesi ve Zegna'nın Avustralya’yla altın ilişkisini kutlamaya adanan "Avustralya Kutlama Koleksiyonu". Bu etkinlik sırasında Ermenegildo Zegna Group CEO'su Gildo Zegna ve Yönetim Kurulu Başkanı Paolo Zegna, Süperince Yün için Ermenegildo Zegna Yün Ödülü ile prestijli Vellus Aureum Ödülü’nü kazananı açıkladı; ikisini de Windradeen'den Ed ve Jill Hundy kazandı. Ardından yerel DJ'ler Alex Dimitriades ve Robyn Lawley, güzel melodilerle topluluğu gecenin önemli konuğu, uluslararası alanda ünlü Avustralya Indie-Pop grubu Temper Trap'a hazırladı ve grup son albümlerinden seçtikleri şarkıları çaldı.

Bu etkinlikte Zegna ailesine Avustralyalı film yıldızı Chris Hemsworth, Koreli/Amerikalı aktör Daniel Henney, Hong Kong'da yaşayan aktör ve şarkıcı Leon Lai ve Avustralyalı aktris ve model Megan Gale katıldı. Hem Zegna Grup, hem de Avustralya yün endüstrisi için önemli bir kilometre taşının kutlandığı unutulmaz bir gece gerçekleşti.

Chris Hemsworth, "Avustralya Kutlama Koleksiyonu"ndan, Lanificio tarafından 60'larda üretilmiş ve şu anda Trofeo Natural Comfort’la yeniden yorumlanan Avustralya yününden üretilmiş kazayağı desenli kumaştan dikilmiş üç parçalı bir takım elbise giydi; kravatı ve cüzdanı ise aborijin kültürüne bir saygı ifadesi olarak Avustralya yerlilerinin "dot art" resimlerinden ilham alan ve ressam Dorothy Napangardi’nin hazırladığı baskılı kumaşlardan üretildi.

Honk Kong'da yaşayan aktör ve şarkıcı Leon Lai, AW13 Runway Collection'dan Look 33'ü seçti; Zegna İpek 2 parça takım elbise, gömlek ve kravat, ayrıca uyumlu cüzdan, hepsi Ermenegildo Zegna.

Koreli aktör Daniel Henney, AW13 Runway Collection'dan Yün kruvaze takım elbise, gömlek ve cüzdanı seçti, hepsi Ermenegildo Zegna.

Törenin sunucusu, Avustralyalı uluslararası üne sahip model ve aktris Megan Gale, Agnona'nın zarif bir elbisesini giydi.

Törene Zegna giyerek katılan diğer Avustralyalı ünlüler arasında şunlar yer alıyordu: Temper Tramp grubu üyeleri, kırmızı halı bölümünde Ermenegildo Zegna takım elbiseleri giydiler ve partiden sonraki performansları sırasında da çeşit çeşit Zegna ürünü giydiler.

DJ Alex Dimitriades, hepsi Ermenegildo Zegna ipek/yün karışımı blazer ceket, gömlek, fular, pantolon ve cüzdan kullandı.

Hem Aktör Şarkıcı/Şovmen Rob Mills, hem de Sörfçü Model Tyler Atkins, tercihlerini İlkbahar 2013 Runway'dan yaptılar ve Ermenegildo Zegna'nın pantolon, ipek gömlek, deri kemer ve deri ayakkabılarını giydiler.
Socceroo Kaptanı Lucas Neill ve Futbolcu Anthony Minichiello, Ermenegildo Zegna'nın ipek/yün karışımı takım elbiselerini ve gömleklerini giydiler.

Yazarlar