Dekorasyon Evinizin bırakacağı ilk intiba

Evinizin bırakacağı ilk intiba

20.09.2010 - 09:44 | Son Güncellenme:

Evinize gelenlere, yaşadığınız mekanla ilgili ilk izlenimi veren antrenin, dekorasyonunu hafife almayın. Sizin için seçtiğimiz ürün seçeneklerine ve önerilerimize bir göz atın.

Evinizin bırakacağı ilk intiba

Evde her kapı ona çıksa da dekorasyon önceliğine sahip olmayan bir alan antre. Oysa doğru planlanırsa ve iyi işlenirse, evin ara alanlarından biri olmasına rağ- men, en yüksek sesli mekanlarından, işlevsel bölümlerinden biri olabilir.

Haberin Devamı

Gelelim önerilerimize. Dar alanları geniş gösteren aynaların, özellikle varaklı olanları, antreler için klasik stilde iyi bir çözüm olabilir. Aynaların altına küçük bir tırnak ya da bir dresuar yerleştirmek de iyi bir fikir. Antrede yağlı boya bir tablo estetik anlamda mekana değer katacaktı r. Binbir türü bulunan sticker’ları da antre duvarları için keyişi bir çözüm olarak tercih edebilirsiniz. Farklı boyutlarda çerçevelerin belli bir nizam içinde asılması görsel anlayışınızı vurgular.

Antreye büyük boyutta halı ya da kilim sermeye hiç gerek yok. Küçük boyutta rengarenk bir kilim ya da el dokuması göz alıcı bir halı yeterlidir. Ayrıca antrenin doğru aydınlatılması, evde sıcak bir ortamın habercisidir. Merkezi bir aydınlatma oldukça uygun olur. Ancak bu aydınlatma çok güçlü ve göz alıcı olmamalı. Duvara aplikler asarak da yumuşak bir ışık elde edebilirsiniz. Sonuç olarak antreniz ister büyük ister küçük olsun, onun da en iyi şekilde dekore edilmeye hakkı var. Tarzınızı belirledikten sonra bu mekanı canlandırmaya başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Evinizin bırakacağı ilk intiba

1- Vanessa aynanın çerçevesi mat lake, 959 euro+KDV: Arta Design

2- Molecole renkli ayna çerçevelerinin adedi 100 euro: Arta Design

3- Gallery’den Couture model apliklerin adedi 2.190 euro+KDV: Tepta

4- Villa Collection’dan Macao beyaz paslanmaz çelik dolap 4.230 euro; duvardaki tepsi 620 euro; Lotus mavi-beyaz vazo 145 euro; Santorini metal şamdan 160 euro: O Design

5- Siyah renkli oymalı ayna ve konsol. Fiyat bilgisi için firmayla bağlantıya geçebilirsiniz: Home Life

6- AltLucialternative marka Lilith sarkıtın kırmızı, siyah, gümüş, beyaz ve moka renkleri bulunuyor. 70 cm çaplı sarkıtın fiyatı 307 euro + KDV: Tepta

7- Barok tarzda ayna ve konsol. Fiyat bilgisi için firmayla bağlantıya geçebilirsiniz: Home Life

8- O Design tasarımı çekmeceli dresuar 4.000 euro+KDV; aydınlatma 800 euro+KDV sandık 1.200 euro+KDV: O Design

EvBahçe

Yazarlar