Kültür Sanat 'Evlilik Sözleşmesi' film oluyor

'Evlilik Sözleşmesi' film oluyor

22.08.2017 - 17:19 | Son Güncellenme:

Çok satanlar listesinde ilk sıralarda olan ve dünya çapında ilgiye maruz kalan Evlilik Sözleşmesi romanı sinemaya uyarlanıyor.

Evlilik Sözleşmesi film oluyor

Michelle Richmond’ın, Türkiye’de Hep Kitap aracılığıyla okurlara ulaşan çarpıcı romanı 'Evlilik Sözleşmesi' sinema filmi oluyor. Dünyanın en büyük film yapım ve dağıtım şirketlerinden 20th Century Fox’un film haklarını aldığı Evlilik Sözleşmesi’nin yapımcılığını ise Chernin Entertainment üstlenecek.

Haberin Devamı

Kitapları çok satanlar listelerinden inmeyen Michelle Richmond’dan Evlilik Sözleşmesi, her sayfasında gerilimin arttığı, son sayfasına kadar bir solukta okunan muhteşem bir psikolojik gerilim romanı. Hakları 27 ülkeye satılan ve Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da büyük ilgi gören roman, şimdi de film oluyor.
Film haklarını 20th Century Fox’un satın aldığı Evlilik Sözleşmesi’nin yapımcılığını Chernin Entertainment üstlenirken romanı beyazperdeye uyarlayacak isim ise başarılı senarist Justin Haythe olacak.
Bilge Nur Gündüz’ün İngilizce aslından dilimize çevirdiği Evlilik Sözleşmesi, hep kitap logosuyla raflarda.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ HAKKINDA

Evliliğinizi korumak için neleri göze alırsınız? Alice ve Jake farkında olmadan, düşündüklerinden daha fazlasını göze alıyor. Düğünlerinde gelen bir hediyeyle kendilerini “Sözleşme” isimli bir grubun içinde buluyorlar. Belki de bir tarikatın…
Sözleşme’nin amacı çok basit: Evliliklerin sonsuza dek sürmesini sağlamak. Ufak kuralları ilk bakışta hoş geliyor: “Eşiniz aradığında telefonu her zaman açın”, “Her bir üye eşine, her ay bir hediye sunmalıdır”, “Her üye, yılın her çeyreği için müşterek bir yolculuk planlamak zorundadır”. Her kuralın ise ayrı bir cezası var. Böylesi masum görünen bir grup için oldukça sert cezalar hem de. Ve bu gruptan çıkmak kesinlikle yasak...