Stil Fashion Week dördüncü günden satır başları

Fashion Week dördüncü günden satır başları

20.03.2015 - 09:39 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, dördüncü gününe etkinliğe ilk defa katılan Raşit Bağzıbağlı'nın markası Rashid by Raşit Bağzıbağlı ile başladı.

Fashion Week dördüncü günden satır başları

Sırasıyla Belma Özdemir, Red Beard, Önder Özkan, Z by Zeynep Devooght, Çiğdem Akın, Nedo by Nedret Taciroğlu, Mehtap Elaidi koleksiyonları ile devam eden gün, Zeynep Tosun defilesi ile son buldu.

Mercedes-Benz Lounge'da stil sahibi bir mola

Mercedes-Benz yine davetlilerini konforun stille buluştuğu Mercedes-Benz Lounge'da ağırladı. Seçkin ikramlar ve Tarihi Yarımada manzaralı terasıyla Mercedes-Benz Lounge'un misafirleri arasında defile ve sunumların VIP izleyicileri, basın mensupları ve uluslararası satın alma sorumluları bulunuyordu.

Backstage Entrance koleksiyon kitapları bir arada

Mercedes-Benz Türk'ün sektörün genç ve yetenekli fotoğrafçılarını desteklemek amacıyla başlattığı ve her sezon "Mercedes-Benz presents" defilesinin kulis fotoğraflarının bir koleksiyon kitabı haline getirilmesini amaçlayan "Backstage Entrance" projesinin Onur Dağ imzalı ilk üç kitabı, Antrepo 7 alanında özel bir enstalasyon ile sergileniyor. Backstage Entrance projesi, bu sezondan itibaren yetenekli fotoğrafçı Mustafa Nurdoğdu ile devam edecek.

MBFWI davetlilerini Mercedes-Benz G-Serisi karşılıyor

Zor arazi koşullarında kullanılmak üzere 1979'da yaratılan G-Serisi, o günden bu güne dış tasarımını neredeyse hiç değiştirmeyerek ikonik otomobiller arasına ismini yazdırdı. Lüks arazi araçları arasında en iyi model olarak kabul edilen G-Serisi, "Yıldız sensin." sloganı ile Antrepo 1 alanının girişinde MBFWI davetlilerini karşılıyor.

Mehtap Elaidi'den 15. yıl koleksiyonu

Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi, moda sektöründeki 15. yılını "Spice" adını verdiği Sonbahar 2015 koleksiyonuyla kutladı. Doğu ve Batı'yı bireştiren Baharat Yolu'ndan ilham alan Elaidi, koleksiyonunu oluşturan gömleklere kimyon, tarçın, karabiber gibi baharat isimleri verdi. Rengin ve dokunun gücünü siluetlerle kuvvetlendiren tasarımcı modern kadın imajına sofistike bir yorum getirdi. Kadife, saten ve organza kumaşların çizgili desenlerle birleştiği tasarımlar güçlü bir profil çizerek tüm davetlilerin beğenisini kazandı.

Yazarlar