Stil Fashion Week ikinci günden satır başları

Fashion Week ikinci günden satır başları

18.03.2015 - 09:54 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ikinci günü saat 12:00'da Aslı Jackson Studio sunumu ile başladı.

Fashion Week ikinci günden satır başları

Günün kapanışını yapan Özgür Masur, "Fısıltı" adını verdiği Sonbahar 2015 koleksiyonuyla davetlilerden tam not aldı. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a katılamayanlar ise etkinliğin web sitesi üzerinden canlı yayın sayesinde defile ve sunumları eş zamanlı olarak takip etme şansı buldular. Etkinlik boyunca tüm defile ve sunumları mbfashionweek.com/live adresinden takip ederek MBFWI heyecanına uzaktan da ortak olabilirsiniz.

Merve Bayındır'dan Pandora'nın mavisi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un tek şapka tasarımcısı Merve Bayındır, bu sezon ilk defa gerçekleştirdiği mini defilede, Pandora adını verdiği Sonbahar 2015 koleksiyonunu tanıttı. Mavinin ana renk olduğu koleksiyonda royal maviden kobalt maviye farklı tonlar kulisi de ele geçirdi. Podyuma çıkmadan önce modeller renkli görüntüler oluşturdu.

Mercedes-Benz Collection'ı keşfedin

Mercedes-Benz Collection ürünleri MBFWI süresince Mercedes-Benz Lounge'da sergileniyor. Aksesuarlardan orijinal maket otomobillere, saatten anahtarlığa Mercedes-Benz'in köklü tarihini ve tasarım kültürünü yansıtan ürün seçenekleri arasından beğendiklerinize sahip olmak için Mercedes-Benz yetkili bayilerinden sipariş verebilirsiniz.

Mercedes-Benz SL 63 AMG moda tutkunlarıyla buluşuyor

Mercedes-Benz roadster ürün yelpazesinin en lüks ve güçlü üyesi SL 63 AMG, 557 beygir gücündeki Mercedes-AMG V8 motoru ile sunduğu yüksek performansın yanı sıra iddialı tasarımı ve kişiselleştirme olanakları ile moda severleri Antrepo 1'de karşılıyor.

Özgür Masur'un biriktirdiği fısıltılar

Her sezon Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un en ses getiren defilelerinden birine imza atan Özgür Masur, günün kapanışını "Fısıltı" adını verdiği Sonbahar 2015 koleksiyonuyla gerçekleştirdi. Masur, ünlü isimlerin akınına uğrayan defilesinde sergilediği koleksiyonunun ilhamını tasarımlarını giyen kadınların hayallerinden aldı.

Yazarlar