Yaşam Fenerbahçelilerin dönüş çilesi

Fenerbahçelilerin dönüş çilesi

10.04.2008 - 03:04 | Son Güncellenme:

Londra’daki Chelsea - Fenerbahçe maçını izleyen taraftarları Türkiye’ye getirecek olan THY uçağının lastiği patladı. Saatlerce havaalanında bekleyen 142 taraftar aynı uçağa binmek istemeyince gerginlik yaşandı

Fenerbahçelilerin dönüş çilesi

İngiltere’nin başkenti Londra’ya, önceki gün oynanan Fenerbahçe-Chelsea maçını izlemek için giden taraftarlar, dönüşte Türk Hava Yolları (THY) uçağının lastiği patlayınca saatlerce Londra’nın Stanted Havalimanı’nda bekledi.

Haberin Devamı

İngiltere’de Chelsea ile Fenerbahçe takımları arasında önceki gün oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasını izlemek için Londra’ya giden Fenerbahçeli taraftarlar dönüşte sıkıntılı saatler yaşadı. Uçağa binmek üzere Stanted Havalimanı’na gelen yolcular, kötü bir süprizle karşılaştı. THY’nin Boeing 737 tipi uçağına binen 142 taraftar, uçakta teknik bir arıza olduğu belirtilerek aşağı indirildi. Ön lastiği patlayan uçak, hangara çekildi. Görevlilerin çalışması sonucu uçağın lastiği değiştirildi. Değişen lastiğin Türkiye’den gönderildiği öğrenildi.

Yaklaşık 3 saat sonra uçağa binmeleri istenen taraftarlar, “teknik arıza olduğu” belirtildiği için aynı uçakla yolculuk etmek istemediler.
‘Gecikmenin patlayan lastik’ yüzünden olduğunu bilmeyen yolcular, yetkililere başka bir uçakla yolculuk yapmak istediklerini ilettiler. Bunun üzerine taraftarlarla görevliler arasında sert tartışmalar yaşandı. Görevlilerin ikna ettiği yolcular, daha sonra uçağa binmeyi kabul ettiler. Uçak, 00.45’te İstanbul’a indi.

Yazarlar