Kabile Yaşantısından Modern Hayata: Wayuu Çanta Trendi

Bir kısmı Kolombiya'da bir kısmının da Venezuella'da yaşadıkları bilinen Wayuu yerlilerinin geçim kaynakları arasında önemli bir yer tutan el örgüsü rengarenk Wayuu çantalar, günümüzün modern moda trendlerini de etkisi altına almış durumda.

Özel bir tığ tekniği ile üretilen örgü çantalar, farklı bir stil yaratmak isteyen kadınlar için benzersiz bir alternatif oluşturuyor.

Wayuu yerli kadınları tarafından, ortalama 1 hafta süre içerisinde örülen Wayuu çantalar, rengarenk iplerle oluşturulan desenleri ve iç açıcı motifleri ile baharın bütün neşesini yansıtıyor.

Haberin Devamı

Kabile Yaşantısından Modern Hayata: Wayuu Çanta Trendi

Seçkin Bir Stil

Wayuu çantalar, yerli kullanıcılar dışında dünyaca tanınmaya başladığı andan itibaren, oldukça geniş bir hedef kitlesine ulaşmış bulunuyor. Birçok ünlü marka, bu çanta modellerini üretmek için oldukça büyük ilgi gösteriyor. Koleksiyonlarına Wayuu çantalardan oluşmuş geniş bir ürün gamı yerleştiren ünlü markalar arasında, ülkemizde moda trendlerini belirleyen markalar arasında yer alan Beymen Club'da bulunuyor. Eğer el becerinize güveniyor ve "kendi tasarımlarımı yaratabilirim" diyorsanız, o zaman bu konuda çeşitli kurslardan ve anlatımlı videolardan yararlanarak dilediğiniz modeli ortaya çıkarabilirsiniz. El emeği bir ürün olan Wayuu çantalar, ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde, oldukça yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kabile Yaşantısından Modern Hayata: Wayuu Çanta Trendi


Wayuu Çanta Nasıl Kullanılır?

Oldukça renkli ve göz alıcı bir tasarıma sahip olan Wayuu Mochilla bag, öncelikle sportif kullanım için oldukça uygun nitelik taşıyor. Jean pantolonlar, keten elbiseler, tişört ve şort kombinleri ile birlikte, mükemmel bir birliktelik oluşturan Wayuu çanta modellerini dilerseniz çok renkli ya da sade tasarımlı modeller arasından seçebilirsiniz. Zevkinize uygun tasarıma sahip çantaları, ilkbahar ve yaz aylarında uçuşan şifon elbiseler, maxi boyda slip elbise modelleri, kot etekler ve sandaletler ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Wayuu çanta modelleri, özelliği itibariyle canlı renklerle tasarlandığı için, kusursuz bir görüntü elde etmek adına, takı ve aksesuar tercihlerinizi sade modellerden yana kullanmanızda büyük yarar var.

Haberin Devamı

Kabile Yaşantısından Modern Hayata: Wayuu Çanta Trendi

Makyaj çantanız, cüzdanınız, telefonunuz, ajandanız ve daha birçok eşyanızı içine alabilen geniş hacmi, rahatça taşımanıza imkan veren geniş örgüden omuz askısı ve birbirinden şık ve benzersiz tasarımları ile mükemmel bir kullanım imkanı sunan Wayuu çantalar, mutlaka her kadının dolabında olmalı.!

Filiz ADAR

http://moonmoda3d.blogspot.com.tr/

instagram.com/moonmoda3d/