Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada fırıncı görmek, evlenmeye, evlada işaret olarak yorumlanır. Rüyada fırıncı görmek, halkın işleriyle ilgilenen ve onların işlerine bakan bir adama (mesela muhtar) işaretle yorumlanır. Çünkü fırıncı o çevrenin (o mahallenin) ekme­ğini temin etmeye çalışan kişi demektir. Bekar olan bir kimse rüyasında fırın görse, bu onun evle­neceğine, evli olan biri görse, bu onun bir evlat sahibi ola­cağına işaret eder şeklinde yorumlanır. Rüyasında bir fırıncı ile konuşup sohbet ettiğini gören ki­şi, kendi muhitinde (çevresinde) hayırlı bir yer yapmak is­tediğine işarettir şeklinde tabir olunur. Rüyada fırıncı görmek, halkın işlerine vakıf bir adama, insanlara hizmet eden varlık sahibi bir kimseye işâret eder. Yine rüyada fırıncı görmek, bekâr için ev­lenmeye; evliler içinde evlada işâret eder. Bazen de fırıncı görmek, merhametli yö­neticiye, devlet reisine, onun hizmetine ba­kanlara, üzüntü, keder ve fakirliğe işâret eder. Rüyada fırıncı görmek, neslin artmasına, rızkın bereketine, mal bolluğuna ve işlerin yolunda gitmesine de işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.