Stil First Lady’lerin terzisi

First Lady’lerin terzisi

17.05.2010 - 11:14 | Son Güncellenme:

Eski Başbakan Gordon Brown’un eşi Sarah Brown gibi yeni Başbakan David Cameron’un eşi Samantha Cameron da, Moralıoğlu’dan giyniyor.

First Lady’lerin terzisi

The Sunday Times Gazetesi, İngiltere’nin yeni Başbakanı David Cameron’un eşi Samantha Cameron’un, selefi Sarah Brown gibi ünlü Türk modacısı Erdem Moralıoğlu’nun kıyafetlerini giydiğini, Michelle Obama’nın da Moralıoğlu’nun bir hayranı olduğunu belirtirken, Moralıoğlu’nun kıyafetlerini "Uluslararası First Ladies Klübünü için adeta bir üyelik kartı" olarak niteledi.

Haberin Devamı

İngiltere’de faaliyet gösteren Türk modacısı Erdem Moralıoğlu, "First Lady’lerin Terzisi" oldu. Eski Başbakan Gordon Brown’un eşi Sarah Brown gibi yeni Başbakan David Cameron’un eşi Samantha Cameron da, Moralıoğlu’dan giyniyor. The Sunday Times Gazetesi, ABD’nin First Lady’si Michelle Obama’nın da Moralıoğlu’nun bir hayranı olduğunu belirtirken, Moralıoğlu’nun kıyafetlerinin "Uluslararası First Ladies Klübü için adeta bir üyelik kartı" olduğu esprisini de yaptı.

Pazar günleri İngiltere’de yayımlanan The Sunday Times Gazetesi, son sayısında Türk babası ve İngiliz annesinin, "yaşam kalitesi" peşinde göç ettikleri Kanada’da büyüyen 32 yaşındaki ünlü modacı Erdem Moralıoğlu’na geniş yer ayırdı.

Gazete, "First Lady’lerin gittikleri adam: Erdem Moralıoğu" başlığını ve "Londra moda tasarımcısı, elbiselerinin neden dünya liderlerinin eşleri için iktidar üniforması olduğunu açıklıyor" spotunu kullandığı geniş haberinde özellikle "Sam Cam" olarak tanınan Samantha Cameron’un Moralıoğlu ile nasıl tanıştığına değindi. Gazete şunları yazdı: "Michelle Obama, kesinlikle hayranıdır ve hem Samantha Cameron, hem de Sarah Brown son bir yılda önemli etkinliklerde onun elbiseleri giydiler. Aslında o, nihai iktidar boncuğu. Uluslararası First Ladies Klübü için adeta bir üyelik kartı. Bu yoruma göre, Samantha’nın sanat direktörü olarak geçen sonbahar Erdem’e şirket için günlüklerin dizaynını ısmarladığı zaman eşin zaferini Sam Cam kesinleştirmişti. İkili, çok yakın bir çalışma içerisinde oldu. Moralıoğlu’nun devlet kadını yaratma büyüsü belli ki Samantha’ya dokundu ve işte o artık 10 numara’dadır."

Haberin Devamı

Mülakat sırasında Moralıoğlu, The Sunday Times "Samantha Cameron gerçekten nasıl?" yönündeki sorusuna, "Son derece hoş bir kişi. İşinde inanılmaz deneyimli. O hoştur. Hoş, hoş hoş" karşılığını verdi.

Yazarlar