Stil FNO'da Dijital Yaşam Koçluğu

FNO'da Dijital Yaşam Koçluğu

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fashion’s Night Out’da Bilkom, ‘Dijital Yaşam Koçluğu’ felsefesinin devamı olarak dijital stil danışmanlığı sunacak. Bilkom, distribütörlüğünü yürüttüğü, teknolojide ‘tasarım’ denilince akla ilk gelen marka olan Apple ürünlerinin şıklığını Fashion’s Night Out’a taşıyacak.

FNOda Dijital Yaşam Koçluğu

Bilkom’un Nişantaşı City’s Troy, Bağdat Caddesi Pupa ve İstinye Park Pupa mağazalarında saat 19:00 itibariyle düzenleyeceği etkinlikler gece boyunca sürecek. Geceye özel indirimlerin yanı sıra saat 21:00’den itibaren stil danışmanları, kendi stilinizi yaratmak ve sizleri ‘moda dergisi kapağı’na taşımak için gece yarısı 01:00’e kadar mağazalarda bekliyor olacak.

Haberin Devamı

Tarz sahibi stil danışmanı Umut Eker İstinye Park Pupa mağazasında, tasarımcı Cemil İpekçi’nin genel koordinatörü Siber Becanoğlu Nişantaşı City’s’deki Troy mağazasında, Modazon’un moda editörü Deniz Demirtaş ise Bağdat Caddesi’ndeki Pupa’da sizleri ipad’leriyle bekliyor olacak. Özel hazırlanan uygulama ile size en uygun tarz belirlenecek. FNO gecesinde Bilkom stil danışmanlığından 21:00 - 01:00 saatleri arasında yararlanılabilecek.

Mağazalarda kurulacak fotoğraf çekim alanında, uygun görünen tarzda kişiye özel çekilen fotoğraflarla, ‘kapak modeli’ olmanın eğlenceli duygusu yaşatılacak. Kapak fotoğrafı çekilen ziyaretçilerin onayları doğrultusunda, fotoğraflar facebook/bilkom sayfasında yayınlanacak. Fotoğrafları kullanıcılar sosyal ağlardan paylaşabilecek, kendi dijital fotoğraflarını bu uygulamanın içerisinden bilgisayarlarına indirebilecek. 

Haberin Devamı

Hafif ama güçlü, küçük ama şık tasarımıyla son yıllarda laptop bilgisayarlarda yepyeni bir kategori açan Macbook Air, ilk kez aynı gecede özel sunumlarla gösterilecek.

Fashion’s Night Out’taki gezme programınıza Bilkom’ları da eklemenizi, ‘Apple şıklığı’nı deneyimlemenizi tavsiye ederiz… 

Yazarlar