2 adet elma 1/2 limon suyu 1 tarçın kabuğu 360 ml su 1 paket milföy hamuru 3 yemek kaşığı kayısı reçeli Sıvıyağ İlk olarak elmaları dörde bölerek ince ince dilimleyin. Büyük bir kaseye elma dilimlerini ekleyerek içine limon suyunu ekleyin. Daha sonra bir tencereye biraz su ve çubuk tarçın koyarak elmaları 2-3 dakika pişirin. Milföy hamurlarını 4 parmak genişliğinde kesin. Küçük bir tencerede 60 ml su ve kayısı reçelini orta ateşte 3-5 dakika pişirin. Hamur genişlemesine biraz açın ve üzerine reçeli sürün. Elmaları hamurun üst kısmına dizerek hamurla üzerini kapatın. Daha sonra yavaş yavaş sarın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30-35 dakika pişirin.