Kültür Sanat Game of Thrones dizisinin 6.sezon fragmanı yayınladı!

Game of Thrones dizisinin 6.sezon fragmanı yayınladı!

03.12.2015 - 22:42 | Son Güncellenme:

Game of Thrones hayranlarının merakla beklediği 6.sezon fragmanı yayınlandı. Tüm dünyada büyük hayran kitlesi olan Game of Thrones'un Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak olan 6. sezonun fragmanında Jon Snow ön planda olması izleyenleri meraklandırıyor. Game of Thrones 6.sezon fragmanı ve tüm detaylar haberimizde..

Game of Thrones dizisinin 6.sezon fragmanı yayınladı

Game of Thrones dizisinin 6.sezon fragmanı yayınladı

Haberin Devamı

Game of Thrones yani Taht Oyunları dizisinin 6. sezonu Nisan ayında başlayacak. Game of Thrones dizisi şaşırtıcı bir finalle 2015 yılında 5. sezonun finalini gerçekleştirmişti. Stark hanesinin tamamen dağılması ve herkesin ayrı bir köşede bir işle uğraşmaya başlaması seyircilerin aklında soru işaretlerine neden oldu. Beşinci sezonun son bölümünde Arya Star, çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör oldu. Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başardı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmayı başarmıştı

15 Haziran günü beşinci sezon final bölümüyle ekranlara veda eden dizi kendisinden çok söz ettirdi. İzleyiciler bir savaş, belki de demir tahtta bir isyan beklerken Jon Snow'un hayatını kabetmesi ve Khaleesi'nin kaçırılması izleyicileri derinden etkiledi. Ortalığın iyice karışması sonucunda izleyiciler Game of Thrones'un 6. sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Haberin Devamı

İLK BÖLÜM 2016'DA

Dizinin yönetmeni David Nutter yaptığı son açıklamada, senaryo metinlerinin kendisini yakından ilgilendirmediğini ve diziye kendi gözünden yön vereceğini belirtti. Heyecanla beklenen Game of Thrones dizisinin 6. sezonunun çekimleri Eylül 2015 tarihinde başlayacak. Ancak Taht Oyunları dizisinin 6. sezon 1. bölümü 2016 yılının Nisan ayında ekranlara gelecek.

GAME OF THRONES 6. SEZON FRAGMANI

Dizinin yapımcı şirketi HBO'nun başkanı Michael Lombardo yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss'in Game of Thrones'u 8 sezonda tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu açıklamaya göre, sevilen dizi 2018'de ekranlara veda edecek.
Ancak Lombardo'nun açıklamaları, Game of Thrones'un yakın zamanda beyaz perdeye transfer olabileceği iddialarını da güçlendirecek şekilde. Serinin yaratıcısı George R. R Martin'in son derece yaratıcı bir isim olduğunu ve hikayenin oldukça geniş bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Lombardo, dizide anlatılan hikayedenbir yüzyıl önce yaşananların anlatıldığı kitabın yeni bir projeye konu olabileceğini belirtti.