Stil Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

16.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezon yaklaşıyor ve neler giyeceğimizi de kararlaştırmaya başladıysak eğer, sezon kampanyalarından ilham almaya ne dersiniz?

Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Bir çok erkeğin kalbine giden yol güzel yemekten geçer, fakat kadınların kalbine giden yolda genellikle şık kıyafetler bulunur. Ve tabi ki bunun sonucunda kadınlar kendi giysilerini seçmelerinin yanında karşı cinsin de ne giydiğine dikkat ederler. İşte bunu çok iyi bilen Christopher Bastian, Gant'ın kreasyonlarını oluştururken şık bir erkeğin dolabında olması gerekenleri çok iyi tespit eder. Yine birbirinden özgün parçaların bulunduğu Gant 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tasarlayan Christopher Bastian, erkek giyim markaları arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Kampanya çekimleri için doğallığı tercih eden Gant kreatif direktörü Christopher Bastin , New York'un ünlü restoranlarından Fat Turp'un kurucularından Phil Winser ve Ben Towill ile ahçılarından Adam Wright-Smith ve Joe Termini'yi objektif karşısına çıkarıyor. Elegant erkek giyim etiketini sürdüren markanın kampanya çekimlerinde kullanılan şefin denim önlüğü ise çalışmanın temasına vurgu yapan parçalar arasında yer alıyor. Kruvaze paltoların, denim pantolonların yer aldığı koleksiyon, rahat hissedebileceğiniz stili yakalamanızı sağlıyor. Kampanya çekimlerini incelediğimizde gözümüze çarpan çiçekli ve puantiyeli ipek eşarplar ise soğuk kış günlerinin gözde aksesuarlarından olacağını düşünüyoruz.

Haberin Devamı

Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Moda şehirlerinden Stockholm'da doğan Christopher Bastin, daha önce Akne ve H&M gibi markalarda görev aldıktan sonra başarılı kariyerine Gant'ta devam ederek, markanın şıklık kavramına yeni formlar katıyor. Bu sezon Gant koleksiyonunu 'şef ve sahibi' karakteri altında toplayan tasarımcı, iş giysilerine yeni bir soluk getiriyor. Kusursuz uyarlanmış skinny pantolonlar, rengarenk seçenekleriyle kozmopolit hayata canlı bir hava katmaya hazırlanıyor. Yeşil, lacivert, gri, camel ve bej gibi sonbaharın renkleriyle donatılan giysilere, bordo ve mor tonlarında kullanılan desenler eşlik ediyor.

Gant 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Her zaman mükemmel bir gardırop oluşturmak için aranılan parçaların bulunduğu Gant'ın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunun soğuk günler gelmeden incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yazarlar