Stil GAP Artık Boyner Mağazalarında

GAP Artık Boyner Mağazalarında

17.09.2012 - 16:41 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü genç giyim markası şimdi Boyner müşterileriyle buluşuyor

GAP Artık Boyner Mağazalarında

Türkiye’de perakende sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Boyner Mağazaları, müşterilerini yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor. Tüm dünyada genç ve rahat bir stil benimseyen milyonların tercihi olan Gap, Türkiye’de ilk defa Gap Mağazaları’nın dışında bir satış noktasında yepyeni müşterilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2007 yılında Türkiye’de açtığı ilk mağazasının ardından Türkiye’de de gençlerin tercihi olan Gap, Ağustos ayından itibaren belirli Boyner Mağazaları’nda yerini alıyor.

Türkiye’deki yolculuğuna 2007 yılında başlayan Gap, yılda 40 milyona yakın ziyaretçi ağırlayan Boyner Mağazaları’ndaki reyonlarıyla Türkiye’de ilk defa gerçekleşen bir işbirliğine imza attı. Dünyada nadir örneğine rastlanan bu işbirliğiyle, Boyner Mağazaları’nın müşterilerine sunduğu yerli-yabancı 800’ün üzerine marka arasına Gap da katıldı.

Müşterilerini her zaman yeni konseptlerle buluşturan Boyner Mağazaları, yerli-yabancı 800’ün üzerinde seçkin markasına Gap’i de katarak, müşterilerin beklentilerine karşılık vermiş oldu. Kadın, erkek ve çocuk giyiminde tüm dünyanın tercih ettiği Gap ürünleri, belirlenen 4 Boyner Mağazası’nda Ağustos ayı itibariyle yerini aldı. Boyner İstinyePark, Boyner İçerenköy, Boyner Sports Ataköy Plus ve Boyner Capitol Mağazaları’nda yer alan Gap reyonları, farklı ürün sergileme teknikleriyle oluşturulmuş açık ve çağdaş alışveriş atmosferiyle markanın ruhunu Boyner müşterilerinin deneyimlemesine fırsat sunuyor.

Dünyada sayılı örneği olan bu çok özel işbirliği ile Gap koleksiyonları, şimdi Boyner Mağazaları’nda ürün çeşitliliğinin yanı sıra Boyner Mağazaları’na özel uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı ve keyifli ortamı ile farklı bir alışveriş deneyimi için Boyner müşterilerini bekliyor.



Boyner İstinyePark 0212 345 50 70 / Boyner İçerenköy 0216 448 03 63/ Boyner Sports Ataköy Plus 0212 661 24 25/ Boyner Capitol 0216 651 20 54

Yazarlar