Kültür Sanat “Gecenin Kanatları” galada tam not aldı!

“Gecenin Kanatları” galada tam not aldı!

08.12.2009 - 10:55 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Murat Tokat’ın yaptığı, yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği Gecenin Kanatları filminin galası dün akşam İstinye Park sinemalarında gerçekleştirildi.

“Gecenin Kanatları” galada tam not aldı

Mahsun Kırmızıgül’ün Serdar Akar ile senaryosunu paylaştığı film, ünlü oyuncuları ve rekor kıran fragmanı ile aylardır gündemden düşmüyor. Galaya filmin başrol oyuncularından Beren Saat’in katılmayışı ise yeni bir tartışma yaratacağa benziyor. Saat dışında diğer oyuncuların eksiksiz katıldığı gecede Begüm Kütük, Erkan Petekkaya ve Murat Ünalmış şıklıkları ile göz doldurdular.

Haberin Devamı

Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanları yüzlerinden okunurken, toplu fotoğraf çekiminde oyuncu ekibin neşeli tavırları geceye renk kattı. Merakla vizyona girmesi beklenen filmin galasına, Tuğba Özerk, Nefise Karatay, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Cemal Hünal, Suavi, Doğuş, Öykü Çelik ve sinema ve sanat dünyasından birçok ünlü katıldı.

Filmin özellikle oyuncuların performansları açısından çok başarılı olduğu, galaya katılmayan Beren Saat’in oyunculuk yeteneğini bir kez daha kanıtladığı görülüyordu. Gecenin Kanatları son sahnelerde izleyici de soru işaretleri bıraksa da bitiminde almış olduğu alkışlarla gişede ve Türk sinemasında kendisine iyi bir yer bulacağının ipuçlarını verdi.

Film Hakkında:

Serdar Akar’ın yönettiği ve Beren Saat, Murat Ünalmış, Erkan Petekkaya ile Yavuz Bingöl’ün oynadığı Gecenin Kanatları, 11 Aralık 2009’da Pinema Film dağıtımıyla Boyut Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Film, 12 Eylül darbesinden sonra, anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilen Gece’in yaşadığı dramı anlatıyor. Ufuk çizgisi ne kadar uzaksa ayrılık o kadar yakındır. İki aşk arasında kalan bir yürek, iki farklı dünya arasında zoraki bir seçim ve bir kadın. Bakışlar vardır insanı ağlatan, duygular vardır karşı koyulamayan. Aşk, uğrunda ölmeyi, bazen çekip gitmeyi bilmektir. Aşk başlangıçla final arasında geçen bir yoldur.