Editörün Seçtikleri Gelin Damat Fashion Day 10 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda yapılacak

Gelin Damat Fashion Day 10 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda yapılacak

05.02.2019 - 13:47 | Son Güncellenme:

Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4. kez düzenlenecek Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi defilesi, 2019 gelinlik ve damatlık modasını Çırağan Sarayı'nda belirleyecek.

Gelin Damat Fashion Day 10 Martta Çırağan Sarayında yapılacak

Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day, 51 modacı ile evlenecek çiftleri Çırağan Sarayı'nda buluşturacak. Sunuculuğunu Wilma Elles'in, koreografisini Uğurkan Erez Ajans'ın yapacağı etkinlikte, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan ve birçok ünlü ismi podyumda olacak.

Davetiyeler, Radyo Viva canlı yayınlarında ve Gelindamat.com adresinden ücretsiz alınabiliyor.

Haberin Devamı

Gelin Damat Fashion Day organizatörü ve aynı zamanda Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferat Muğurtay, yaptığı açıklamada, "Bu sene dergimize yaptığımız büyük yatırım ile, evlilik sektöründeki tüm çalışmalarımızı daha güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. 4. kez düzenleyeceğimiz etkinliğimizi de Çırağan Sarayı ile taçlandırıyoruz. Durmak ve geride kalmak yerine, koşmayı tercih ediyoruz.

Evlenecek çiftleri Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesine davet ediyorum. Türkiye'nin her bölgesinden gelinlik ve damatlık modasına yön veren 51 modacının en özel koleksiyonlarını görmeden evlenmeyin.Defile sonunda sürpriz hediyelerde sizleri bekliyor olacak" dedi.

Yazarlar