Estetik Genital bölge estetiği hakkında bilmedikleriniz!

Genital bölge estetiği hakkında bilmedikleriniz!

04.02.2016 - 09:15 | Son Güncellenme:

Kadınların belki de en son estetik uygulamalardan biri olarak düşündüğü genital bölge estetiği ülkemizde son yıllarda oldukça rağbet görmektedir. Uzman ellerde yapıldıkça genital bölgemiz daha da güzel bir yapı olabilir.

Genital bölge estetiği hakkında bilmedikleriniz

Genital bölge estetiğini her gruptan insan tercih edebilir, yaşa başlılıkbaşlı başına bir etkendir.Çok doğum yapmış olmak,zor doğumlar,çok sık cinsel ilişkiye girmek,ilişki sırasında zevk alamayanlar,cinsel isteksizliği ve vajinal kuruluğu olan hastalar aşağıda anlatacağım tedavi yöntemlerini kullanabilir.

Lazer kullanımı ile genitalbölge estetiğine yaklaşım farklı bir hal almıştır.Ağrısız,anestezisiz yapılan bu uygulamalar cerrahi tedavi yöntemlerine göre hastaya büyük kolaylık sağlar.Bu yöntemler %100 kalıcı yöntemlerdir.Lazer uygulamalarında özellikle bahsetmek istediğim iki yöntem vardır.Bunlardan birincisi lazerle vajina daraltmadır.

Haberin Devamı

Bu işlem gerek ilişkiden zevk alamayanlarda,gerek vajinal genişliği olanlarda uygulanabilir. 20 dakikada yapılan bu işlem hastayı cerrahi işlemlerden kurtarır.İşlemden 1 hafta sonra cinsel ilişki girebilir. Hasta bu işlemden sonra yine gebe kalıp,çocuk doğurabilir.İkinci işlem ise yine ağda nedeniyle oluşan sarkmalarda lazerle dış bölge sıkılaştırma ile alt bölgelerdeki dolgunluğu artırabilirsiniz.Bu uygulamanın süresi de 20 dakika ve kalıcı çözümdür.

Lazerle bu iki durumun haricinde renk açma,kızlık zarı oluşturma,özellikle idrar kaçırma tedavileri de etkin olarak yapılmaktadır.Özellikle karbondioksit lazer uygulamaları o bölgedeki suyu çekip kollajen liflerinde sayı olarak artma yapıp yeniden oluşum yapmaktadır.

Genitalbölge estetik ameliyatların alt grup ameliyatlarında da dış dudak estetiği(labioplasti),cerrahi vajinal daraltma,G SPOT büyütme,Hymenoplasti,Perineoplasti sayılabilir.Bunların arasında en popüleri g noktası büyütmedir. Özellikle uyarılma bozukluğu olan,daha fazla orgazm hissini yaşamak isteyenlere tedavi edebileceğim bir yöntemdir.
Özetle işin uzmanınında genital bölgenize yapılan minik dokunuşlarla mucizeler yaratmak hayal değil....Sağlıklı bir cinsel hayat diliyorum...

Sevgiler...
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Op. Dr.Esra Çabuk Cömert

Yazarlar