Editörün Seçtikleri Gizli kamerayla ATM vurgunu

Gizli kamerayla ATM vurgunu

10.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gizli kamerayla ATM vurgunu

Gizli kamerayla ATM vurgunu





İstanbul Beyoğlu'nda aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 arkadaş yaralandı. Diğer sürücüler kazayı seyrederken, 2 modelist kadın, yaralıları hastaneye götürdü.
İzmir'den gelen Coşkun Barış'ı dün gece Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda arkadaşları Ercüment İlhan ve Fatih Celep karşıladı. 3 arkadaş eve gitmek üzere İlhan'ın kullandığı otomobille yola çıktı. Okmeydanı istikametine giden İlhan, Hacı Özdemir'in kullandığı kamyona arkadan çarptı.
İlhan ve Celep'in hafif, arka koltukta oturan Barış'ın ise ağır yaralandığı kaza sonrası etrafı toz bulutu kapladı. Diğer sürücülerin bakıp geçtikleri kaza yerinde, modelist Gül Genç ve Yasemin Kurt, yaralıların yardımına koştu.

İnsanlık görevi
Kadınlar, İlhan ve Celep'i SSK Okmeydanı Hastanesi'ne götürürlerken, ağır yaralanan Barış ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaptıklarının bir insanlık görevi olduğunu söyleyen Genç ve Kurt, "Kazayı uzaktan gördük. Bizden önce en az 20 - 25 araç kazanın yanından geçti, ancak durup yardım etmediler. Biz yaralıları alıp hastaneye götürdük. Çünkü bizim de başımıza böyle bir kaza gelebilir" dediler.

İstanbul'da televizyon tamircisi Nejat Çavuşoğlu, bir benzin istasyonundaki bankamatiğe yerleştirdiği kameradan elde ettiği bilgilerle 50 milyar liralık vurgun yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, Çavuşoğlu, ATM'nin lamba yuvasına 2 gün batarya ile çalışabilen bir kamera yerleştirdi. Kart girişi yerini sökerek, bir slip cihazı yerleştirdi. Çavuşoğlu, bankamatiğe gelen müşterilerin kart bilgilerini okuyarak, kamera sayesinde şifrelerini belirledi. İhbarı alan polis, pompacı kılığına girerek Çavuşoğlu'nu yakalamayı başardı. Müşterilerin kart bilgilerini laptopuna yüklemeye çalışırken gözaltına alınan Çavuşoğlu, iddiaları kabul etmedi. Çavuşoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.





YAŞAM


Fırındaki cehennem
Alkolün etkisini B vitaminiyle silin
Kanserli biberi afiyetle yedik
Alacaklısı canlı yayında yakaladı
Kadınlardan insanlık dersi
Bu festival kaçırılmaz
Anne karnında Mozart konseri
İşte mutluluğun resmi

Yazarlar