Egzersizler Glory 15 İçin Nefesler Tutuldu

Glory 15 İçin Nefesler Tutuldu

10.04.2014 - 16:24 | Son Güncellenme:

Dünyanın en iyi kick boksçuları, Glory 15 İstanbul’a sayılı saatler kala, kozlarını masada paylaştı!

Glory 15 İçin Nefesler Tutuldu

Yaklaşık 250 kick boks karşılaşmasının yüzde 70'ini nakavtla kazanan, dünyanın en ünlü ve yetenekli 4 kick boks şampiyonu, ringlerde unutulmaz müsabakalara imza atmadan önce düzenlenen basın toplantısında karşı karşıya geldi.

Uluslararası gururumuz Gökhan Saki, toplantıda Türk sporseverlerinden destek istedi. İstanbul’da belirlenecek Yarı Ağır Siklet Dünya Şampiyonluğunun en iddialı isimlerinden olan Saki, kendi evinde maça çıkmanın heyecanını taşıdığını belirtti ve Türk halkının desteğini istedi.

Glory World Series CEO’su Adrew Whitaker kick boks dünyasına heyecan ve rekabet getiren organizasyonlara imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Adrew Whitaker, Ülker Arena’ya gelecek olanların 12 Nisan gecesi, birbirinden heyecanlı 13 dövüşe ve tarihi karşılaşmalara tanıklık edeceğini ifade etti.

Kick boksun şampiyonlar ligi olarak kabul edilen Glory World Series’in 15. Ayağı 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. İstanbul’a özel Yarı Ağır Siklet Şampiyonunun da belli olacağı bu özel gece için geri sayım başladı.

185 ülkeden milyonlarca kişinin ekran başından takip edeceği bu heyecan verici gecede izleyiciler, toplam 13 unutulmaz mücadeleye tanıklık edecek. Altı “Super Fight” sonrasında Yarı Ağır Siklet Şampiyonluk Turnuvası maçları ve turnuva arasında iki “Super Fight” için dünya kick boks devleri ringde mücadele edecek. Yıllarca hafızalarda kalacak olan Dünya Yarı Ağır Siklet Şampiyonluğu mücadelesine de ev sahipliği yapacak olan Glory15 İstanbul organizasyonu öncesinde rakipler son sözlerini basın toplantısında söyledi.

Son sözler söylendi!

Kick boksun Şampiyonlar Ligi olarak bilinen Glory World Series adına CEO Adrew Whitaker, üst düzey yönetici Cor Hemmers ve organizasyon Türkiye Yöneticisi Birol Topuz’un katıldığı toplantı dünyanın en iyi kick boksçularını aynı masada buluşturdu.

Dünya Yarı Ağır Siklet Şampiyonluğu için yarışacak olan “Türk’ün Gücü” ve “The Rebel” Gökhan Saki, “King of the Ring” Tyrone Spong, Brezilyalı Saulo Calavari, Avustralyalı Nathan Corbett’in yanı sıra Dünyanın en iyileri arasında gösterilen Robin Roosmalen ve Marat Giregorien gibi Kick Boks Devleri kozlarını son sözlerini toplantıda söyledi.

En iyi olan kazanacak!

Glory World Series CEO’su Adrew Whitaker, toplantıda yaptığı konuşmada, bu büyük organizasyonu düzenliyor olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Kick boks dünyasına heyecan ve rekabet getiren Glory World Series’a Türkiye’nin ikinci defa ev sahipliği yaptığını hatırlatan Whitaker, geçtiğimiz yıl Türk seyircisinin kick boksa gösterdiği yoğun ilgi üzerine bu sene özel Yarı Ağır Siklet Dünya Şampiyonasının Türkiye’de düzenlediklerini anlattı. Glory CEO’su şampiyonluk için hepsi toplantıda yer alan rakipler arasında ayrım yapmakta zorlandığını söyledi ve “İyi olan kazanacak” dedi.

Kick boksçuların da duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri toplantıda “Türkün Gücü” lakaplı Gökhan Saki ilgi odağı oldu. Türk sporseverlerin desteğini isteyen Saki, iddialı olduğunu belirtti.

Glory15 İstanbul Türkiye Yöneticisi Birol Topuz da, final maçında ezeli rakipler; Tyrone Spong ve Gökhan Saki’nin karşılaşma olasılığının çok yüksek olduğunu belirtti ve bu özel gece için sayılı bilet kaldığını ifade etti. Topuz, “Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu sene de organizasyona büyük bir ilgi var. Türk halkının 2’nci kez İstanbul’da yapılan Glory World Series etkinliğini ve Türk sporcularımızı desteklemesi bizleri çok onore etti.” dedi.

Dört Bir Kıtadan Gelen Kick Boks Şampiyonları’nın Tek Hedefi Kendi Dalında Şampiyon Olmak!

12 Nisan akşamında Yarı Ağır Siklet Şampiyonluğu için yarı finalde Tyrone Spong, Brezilyalı Saulo Calavari ile Gökhan Saki de Avustralyalı Nathan Corbett ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalde kazananlar, şampiyonluk için mücadele edecek.

12 Nisan’da turnuva haricinde seyircilerin keyif alacağı 10 karşılaşma daha olacak. Avatar lakabıyla tanınan Atakan Arslan 77 kiloda Brezilyalı Jonathan Oliviera ile dövüşürken, Samet Keser 85 kiloda İsviçreli Janosch Nietlispach, Mücahit Kulak ise 77 kiloda Azerbaycanlı Ziya Bayramov ile karşı karşıya gelecek.

Biletler Biletix’te satışa sunuldu

Ülker Sports Arena’nın kapıları, Glory15 İstanbul organizasyonu için 12 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da açılacak. Maçlar, saat 18.00’da yapılacak iki açılış karşılaşması ile başlayacak. Altı Super Fight Serisi karşılaşması için kick boksçular saat 19.00’dan itibaren ringe çıkacak. Bu mücadelelerin ardından Yarı Ağır Siklet Şampiyonluk Turnuvası maçları ve arada iki Super Fight için sporcular karşı karşıya gelecek.


Biletix’in satışını gerçekleştirdiği etkinliğin biletleri VIP 1. Kademe 420 TL, Saha İçi 240 TL, 1. Kategori 95 TL, 2. Kategori 58.50 TL, 3. Kategori 36.50 TL ve 4. Kategori 25 TL olarak Biletix’ten satışa sunuldu.

Yazarlar