Stil Gossip Girl'de Blair İhtişamı

Gossip Girl'de Blair İhtişamı

20.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yıllardır moda ile alakalı filmler, diziler olduğu zaman heyecanla takipteyiz. Son dönemlerin aslında fenomen yaratan ve sinema filmi olarak dizi serüvenine son veren dizisi Sex And The City olmuştu. Dört genö kadınla birlikte heyecanlı bir maceranın içinde onlarla birlikte büyüyerek moda camiasının inceliklerini ve detaylarını öğrenebilme fırsatı bulmuştuk. Bitmesine çoğumuzun üzüldüğü, filmlerin konuları olmasa da "görsel" malzemeleri (tabii ki bunlar kıyafet, aksesuar, ayakkabu ve çanta tasarımları) bizi oldukça etkilemişti.

Gossip Girlde Blair İhtişamı

Kendimize yeni bir fenomen ararken birkaç yıl önce Gossip Girl rüzgarları esmeye başladı. İzleyenler izlemeyenlere anlattı, furyası dilden dile dolaştı ve artık onlar bizim birer kahramanımız oldu. Kalabalık bir arkadaş grubunun lise ve üniversite maceralarının halen daha devam ettiği dizinin bağımlısı olmamak elbette elde değil, ister istemez renklere, kıyafetlere bir alıştımı gözünüz vazgeçmek mümkün olmuyor.

Haberin Devamı

Gossip Girlde Blair İhtişamı

Dizinin sezon bölümleri izleyici "modaseverleri" ekrana toplarken, çoğu diziyi takip eden takipçimiz, zaman zaman yayınladığımız haberler doğrultusunda kıyafetlerin, ayakkabı-çanta tasarımlarının hangi markalara ait olduğunu bilmek ister durumda, ülkemizde mağazaları olan çoğu "lüks" marka olmak şartıyla, dizi de kullanılan birçok tasarımı bulmak mümkün oluyor. Ancak, geçtiğimiz günlerde dizinin en önemli sezonlarından birinde yeniden ekran başında yerimizi aldık. Heyecanla beklediğimiz bölümde Blair Waldorf karakterini canlandıran Leigton Meester evleniyordu, biz de elbette merakla Blair ve rol arkadaşı Serena karakterini canlandıran Blake Lively'nin kıyafetlerini merak ediyorduk!..

Dizinin genelinde Vera Wang'e hayranlığını bildiğimiz Blair karakterinin hem kendi gelinliğinin, hem de baş nedimesi Serena'nın elbisesinin Vera Wang'ten olması bizi bu sebeple pek şaşırtmadı.

Haberin Devamı

Gossip Girlde Blair İhtişamı

Kıyafetleri ve modaya yön vermesi ile uzun zaman konuşulan Gossip Girl'de heyecanla bir sonraki bölümlerdeki kıyafetleri beklerken, kulağımıza gelen bir güzel haberde düğün sezonunun yaklaşıyor olmasından ötürü "gelinleri" sevindirebilir. Alternatif gelinlik ve özel geceler için tasarımların satışa sunulduğu Vakko Wedding'te, Gossip Girl dizisinde Blair'in giydiği iki ayrı gelinliğini ve Serena'nın giydiği nedime kıyafetini bulmak mümkün!..

Bu özel parçalara sahip olmak isteyenlerin acele etmesinde fayda var, lakin koleksiyonlardaki tasarımlar hızla tükeniyor olabilir.

Yazı; Modazon.com / İlknur Şener 

Yazarlar