Stil Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

24.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İtalya'nın lüks marka temsilcilerinden Gucci 2012 İlkbahar-Yaz gözlük kampanyasıyla yeni sezona her zamanki gibi iddialı bir giriş yapıyor!..

Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

Lüksün ve modern öğelerin birlikte görüldüğü koleksiyon, renk ve modelleri ile 2012'nin sıcak yaz günlerinin en tercih edilenleri arasında yer alacağa benziyor. Gucci'nin geçtiğimiz sezon görsellerine göz attığımızda var olan gücüne, yeni sezonda güç eklediğinin de farkına varıyoruz. Gün geçtikçe daha genç nesile de hitap etmek konusunda çalışmalar yapan marka, moda sektöründe hatırı sayılır başarılara imza atıyor.

Haberin Devamı

Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

Julia Franche ve Luca S'in modelliğinde gerçekleştirilen çekimleri moda fotoğrafçısı David Vasilyeviç üstleniyor. Stüdyo çekimlerinden çok "doğal" mekan kullanımlarına yatkın bir portfolyosu olduğunu bildiğimizVasilyeviç, attığı adımlarla da bizi şaşırtmaya devam ediyor. Gucci'den teklif aldığında kampanya için çalışmayı bir "onur" olarak gören fotoğrafçı, kariyeri içinde önemli bir adım daha atmış oluyor.

Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

Aksesuar kampanya çekimlerinde özellikle vurgulanan saç ve makyaj Gucci kampanyasında Michael Silva ve Megumi Itano'nun ellerine bırakılıyor. Sade çalışmaları sayesinde "abartıdan" uzak, siyah-beyaz bir çekimle Gucci "etkisini" daha da arttırıyor. 'Aviator' ve 'Wayfarer' modellerinin yeniden yorumunu gördüğümüz koleksiyon, modern ve güçlü Gucci kadın ver erkeğine hitap ediyor.

Haberin Devamı

Gucci İlkbahar-Yaz Gözlükleri

2012 İlkbahar-Yaz kampanyalarının hareket ve renklerinden eser göremediğimiz ancak, klasikleşmiş renklerine marka ismi ile yer veren Gucci, akılda kalıcı "sade" kampanyası ile çekici olmayı hedefliyor gibi gözüküyor. Renklerin gücünden yararlanmayı sevenlerden, "ikonik" renkleri cesurca yorumlayanlara kadar herkesin tercihleri arasında yerini alabilecek Gucci gözlükleri aksesuarın dışına çıkarak, sofistike bir yaşam tarzına gönderme yapıyor.

Gucci'nin her yeni modelinin bir diğerinden daha yaratıcı olduğunu bilen moda tutkunlarının yeni koleksiyon modellerine de benimseyeceğinden eminiz!..

Yazarlar