Stil Guerlain “Liu” Yılbaşı Koleksiyonu 2013

Guerlain “Liu” Yılbaşı Koleksiyonu 2013

13.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

2013’e girmeye hazırlandığımız şu günlerde her yerde karşımıza “özel yılbaşı koleksiyonları’ çıkıyor. Şikayetçi miyiz, hayır hem de hiç! Aksineyeni bir yıla girerken yeni ümitlerimiz ve heyecanlarımızla beraber aldığımız bu ürünler keyfimize keyif katmıyor değil.

Guerlain “Liu” Yılbaşı Koleksiyonu 2013

Her geçen gün bir yenisini eklediğimiz eşyalarımızın arasına Guerlain “Liu” koleksiyonu ile birliktte bir yenisini de ekleyebilme şansına sahip oluyoruz. Yenil yılda gözleri kamaştırmak, kaliteli ve asil görünümü elde ederek yeni yıla merhaba demek için Guerlain bizlere yardımcı oluyor ve “Liu” koleksiyonunu sunmaya başlıyor!

Haberin Devamı

Allık, oje, ruj, göz farı ve parfümden oluşan bu koleksiyon Guerlain’dan vazgeçemeyen ve vazgeçemeyek olanlar için çok uygun gözüküyor. Sade ama bir o kadar da çarpıcı ve göz alıcı bir makyaj elde etmenizi sağlayacak bu ürünler, pastel, açık ve mat tonlardan oluşuyor. Abartıdan uzak, sade zarifliğin temelini oluşturmasıyla şıklığınıza şıklık katıyor.

Bakır, yavru ağzı, koyu altın gibi tonlardan oluşan göz farları aynı zamanda içinde sedefli dokuyu da barındırıyor. Bordonun karşı konulmaz cazibesiyle, kış aylarında sağladığı uyum ile birlikte özel gece ve gündüzlerinizde en uyumlu şekilde eşlik edeceğe benziyor.

Allıklarda tercih edilen top şekilleri ve pembe, yavru ağzı bej gibi renklerin karışımıyla yanaklarda masum ve sade teni yakalamanız çok kolay. Kreasyonun temel aldığı bordo ve bej ikilisi ise ister ağır ister sade tonlarda makyaj uygulamak isteyenler için çeşitli bir yelpaze sunuyor ve işinizi kolaylaştırıyor.


Yazarlar