Kültür Sanat Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi sizi komediye çağırıyor..

Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi sizi komediye çağırıyor..

11.10.2016 - 14:36 | Son Güncellenme:

BKM´nin yapımcılığını yaptığı Gupse Özay´ın hem yazıp hem de başrolde yer aldığı ´Görümce´ filminden ilk görüntüler sevenleriyle buluştu. Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi 2 Aralık´ta sinema salonlarındaki yerini alması planlanıyor. ´Görümce´ filmiyle ilgili diğer detayları ve filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz…

Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi sizi komediye çağırıyor..

Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi sizi komediye çağırıyor..

Haberin Devamı

BKM'nin gelecek programında yer alan, Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Görümce filminden ilk görüntüler yayınlandı.

´Görümce´ filminin konusu ise şöyle: Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir...

Filmin yönetmenliğini daha önceden Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü yapıyor.

Haberin Devamı

Komedi filmi olan ´Görümce´de Gupse Özay´a başrolde Eda Ece edecek. Ayrıca oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz gibi isimler rol alıyor.

Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi 2 Aralık´ta vizyona girmesi bekleniyor.

İşte ´Görümce´ filminin ilk fragmanı…