Kültür Sanat "Güvenlik yoksa dizi de yok"

"Güvenlik yoksa dizi de yok"

27.09.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Narcos oyuncusu Pedro Pascal, dizi hakkında gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Pascal, dizinin devam edip etmeyeceği konusunda da açıklamalarda bulundu.

Güvenlik yoksa dizi de yok

Son yılların en çok izlenen dizilerinden biri olan Narcos'un başrol oyuncularından Pedro Pascal, yapımın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Narcos'un çekimlerinde yaşanan güvenlik sorunları bir süredir gündemde. Pedro Pascal yaptığı açıklamada bu konuya da değindi.

Haberin Devamı

"Güvenlik yoksa dizi de yok"
Narcos ekibinden Carlos Muniz Portal'ın geçtiğimiz haftalarda öldürülmesi dizide emeği geçen herkesi üzüntüye boğmuştu. Yaşanan üzüntünün yanında ortaya çıkan güvenlik sorunu da ekipte tedirginlik yaratıyor.

Pedro Pascal, cinayet sonrası yaşadıkları kaygıyı şu şekilde ifade etti. "Güvenlik yoksa dizi de yok" Başrol oyuncusundan gelen bu açıklama dizi hayranlarını üzdü.

Carlos Muniz Portal'ın yeni sezon öncesi çekim yapılacak yerlerin keşfi için çıktığı bir gezi sırasında otomobilinde ölü bulunması ve dizi yapımcısı Netflix'in aldığı tehditler Narcos'un geleceği hakkında belirsizliği arttırmış durumda.