Dekorasyon Guzzini kahve makinası ile damaklara tat, mutfaklara renk geliyor

Guzzini kahve makinası ile damaklara tat, mutfaklara renk geliyor

11.04.2011 - 15:47 | Son Güncellenme:

Yaratıcılık ve şıklık ile teknoloji ve deneyimin birleşimi...LAVAZZA, Guzzini kahve makinesi ile eşsiz İtalyan espressosunun tadını ve kalitesini her an her yerde yaşatıyor. Guzzini ile ister ev konforunda ve rahatlığında ister ofiste damak zevkinize uygun tatlar hazırlayabilirsiniz.

Guzzini kahve makinası ile damaklara tat, mutfaklara renk geliyor

Guzzini için Hiroshi Ono tarafından dizayn edilen, İtalyan yapımı espresso kahve makinesi, aynı zamanda yaratıcılığı da simgeliyor. Yaratıcılığı ve şıklığını Lavazza’nın teknolojisi ve deneyimi ile birleştiren Guzzini, renkli tasarımıyla da bulunduğu mekana canlılık katıyor.

Haberin Devamı

Yumuşak hatları, kompakt yapısı ve parlak beyaz-kırmızı-portakal-fildişi renk seçenekleri ile her tür mutfağa uyum sağlıyor.

Kendine has sıcak içecek hazırlama sistemi olan Lavazza Bule’nun teknolojisi ve 20 barlık basınç ile Guzzini’de her zaman üstün espresso kalitesi elde ediliyor.

Buhar çubuğu ve kontrol edilebilir yoğunluğu ile mükemmel cappuccinolar da hazırlanabiliyor. Lavazza Blue, uzun süreli korumaya elverişli kapsülü sayesinde de her zaman aynı mükemmellikte koku ve tat elde edilmesini sağlıyor.

1.3lt çıkarılabilir su haznesi, bulaşık makinesinde yıkanabilen cihazda; dayanıklı ve kullanışlı kapsül yuvası, paslanmaz çelik ve fincan ısıtma yüzeyi olarak kullanılabilen kapak, kullanılmış kapsüller için atık kabı bulunuyor.

Haberin Devamı

Guzzini; ileri teknoloji, büyük bir titizlik ve tutkuyla üretilmiş kahve çekirdeklerinin yoğun lezzeti ve aroması ile hazırlanan LAVAZZA kalitesini bulunduğunuz her mekana taşıyor. Eğitim bile almaya gerek kalmadan, siz de bir barista kadar mükemmel kahveler hazırlayabilirsiniz…

Yazarlar