Kültür Sanat Hadise Çatlak T-shirtler ile Kuruşeçme Arena'da!

Hadise Çatlak T-shirtler ile Kuruşeçme Arena'da!

03.07.2009 - 15:24 | Son Güncellenme:

Tiffany’nin Çatlak T-shirt Yarışması final partisi 7 Temmuz’da Hadis'nin konseriyle birlikte Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştiriliyor.

Hadise Çatlak T-shirtler ile Kuruşeçme Arenada

Gecede Hadise “Kahraman” adını verdiği yeni albümüyle ilk kez sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen geleneksel Tiffany Çatlak T-shirt Yarışması’na 22 bin eser katıldı. Ön eleme sonucunda finale kalan 30 eser sitesinden oylamaya  sunuldu. 6 Temmuz’a kadar Çatlak T-shirt sitesinden oylamaya katılan her 100. kişi Hadise konserine bilet kazanacak. Ayrıca Tiffany mağazalarından 6 Temmuz tarihine kadar tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapan herkese çekilişsiz kurasız çift kişilik konser bileti hediye edilecek.

Halk oylamasi ve jüri değerlendirmesi sonuçları 7 Temmuz 2009 tarihinde İstanbul Turkcell Kuruceşme Arena’da gerçekleştirilecek partide belli olacak. Birinciye 10bin TL’lik para ödülü, ikinciye 5bin TL, üçüncüye 2500 TL, dördüncüye ise Genç TUR’dan 2 hafta  İngiltere’de aile yanı konaklamalı dil kursu armağan edilecek.

Haberin Devamı

Hadise Konser biletlerini Biletix’ den de alabilirsiniz!

Ayrıca 7  Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilecek geceye katılım için  biletleri Biletix’den de temin edebilirsiniz.