Editörün Seçtikleri Hadise'yi ilk kez Apple Music ile dinleyeceksiniz

Hadise'yi ilk kez Apple Music ile dinleyeceksiniz

03.07.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

2 yıldır dünyaca ünlü sanatçıların albümlerini ilk kez sevenleriyle buluşturmayı başaran Apple Music, bu defa Hadise'nin yeni albüm için 'İlk kez burada dinle" diyecek...

Hadiseyi ilk kez Apple Music ile dinleyeceksiniz

2 sene önce tanıtıldığından bu yana 27 milyon kayıtlı üyeye ulaşan ve 40 milyondan fazla şarkı arşivine sahip olan Apple Music ülkemizde ve dünyada pek çok sanatçının yeni albümünü sevenleri ile ilk defa buluşturmayı tercih ettiği müzik servisi olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü sanatçılar Drake, Taylor Swift, Radiohead, Red Hot Chilli Peppers, Frank Ocean ve daha birçoğu; ülkemizde ise Ozan Doğulu, Bengü, Mirkelam, Resul Dindar ve Gökçe albümlerini ilk defa Apple Music üzerinden yayınladı.

"İlk Kez Burada Dinle" diyen Apple Music şimdi de Türkiye’nin çok sevilen sanatçısı Hadise’nin merakla beklenen son albümü “Şampiyon”u ilk defa müzikseverlerle buluşturacak. 30 Haziran Cuma günü Pasaj Müzik etiketi ile yayınlacak albümün ilk klibi, albümün adını taşıyan “Şampiyon" şarkısına çekildi ve klipte sanatçıya yurtdışından gelen 8 bayan dansçı eşlik etti. Yaptığı işlerle bir şampiyon olduğunu vurgulayan Hadise “Son albümüm Şampiyon’u Apple Music üzerinden ilk defa sevenlerimle paylaşacağım için çok heyecanlıyım dedi.

Apple Music ile "İlk Kez Burada Dinle" önümüzdeki günlerde yeni isimlerle devam ettirecek.

Haberin Devamı

Ayrıca arzu edersen Apple Music Aracı sayesinde Apple Music Web player doğrudan haber sitesinin içine gömebilir ve ön dinlemeyi sitenin içine doğal olarak entegre ederek yayınlayabilirsin, bunun için aşağıdaki linki kullanman ve altındaki adımları takip etmen yeterli.

Apple Music Aracı

Apple müzikte “search” linkine tıklayın, açılan menüden ülkeyi seçtikten sonra albümün adını girin, ya da tercih ettiğin bir çalma listesini seç; sonrasında ise tek yapman gereken albüme tıklamak

Hadiseyi ilk kez Apple Music ile dinleyeceksiniz

Yazarlar