Aile Hafta sonu çocuklarla ne yapılır?

Hafta sonu çocuklarla ne yapılır?

01.09.2015 - 14:18 | Son Güncellenme:

Macera Akademisi "Bata Çıka" çamur koşusu ile ailece harika vakit geçirmemizi sağlıyor.

Hafta sonu çocuklarla ne yapılır

Çocuklu ailelerin son yıllarda akıllarındaki en büyük sorulardan biri" Çocuğumu iPad ve televizyondan uzak tutup, eğlenip öğreneceği aktivitelere nasıl yönlendiririm?"

Haberin Devamı

Ben de onlardan biriyim :) Bu konuda derin araştırmalar yapıp, hem çocukların hem de bizim dahil olabileceğimiz aile aktivitelerini içeren programlar ararken Macera Akademisi'ne rastladım.

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan Bata Çıka adını verdikleri ve her yıl tekrarlanan Engelli ve Eğlenceli Çamur Koşusu oldukça keyifli olacağa benziyor.

Bata Çıka dilerseniz çocuğunuzla katılabileceğiniz, eğer siz dahil olmak istemiyorsanız çocuğunuzun da yaş gurubuna uygun hazırlanmış özel parkurlarda yarışacağı harika bir yarış.

İstanbul - Şile - Yeşil Vadide yapılacak olan Bata Çıka yarışına katılmak için acele edin. Hem çocuklarınız hem sizin için unutulmaz bir hatıra ve harika bir macera olacak.

Eğer bu hafta sonu başka işiniz varsa üzülmeyin!

Haberin Devamı

Macera Akademisi yıl boyunca eğlenceli aktiviteler, keyifli yarışlar ve macera dolu etkinlikler ile aile bağlarımızı güçlendirmemize destek vermeye devam ediyor.

Macera Akademisi 'ni ben sık kullanılanlara ekledim, size de tavsiye ederim.

Papatya Somer

Yazarlar