Dekorasyon Hakan Helvacıoğlu sizin için seçti

Hakan Helvacıoğlu sizin için seçti

03.09.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

Hakan Helvacıoğlu’nun seçimleri, “Picks by Pros” projesiyle dekorasyon tutkunları ile buluşuyor

Hakan Helvacıoğlu sizin için seçti

Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin ünlü bir mimar ve tasarımcılarının seçimleriyle hayata geçirdiği “Picks by Pros” projesi, Eylül ayında Hakan Helvacıoğlu’nu ağırlıyor. Helvacıoğlu’nun ev sahipliğindeki davet, 2 Eylül Çarşamba akşamı Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Crate and Barrel’ın Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları ile gerçekleştirdiği “Picks by Pros” projesi, Eylül ayında mimar Hakan Helvacıoğlu’nu ağırlıyor. Her ay farklı tarz ve uzmanlıktaki isimlerin seçimlerine yer verilen proje kapsamında Hakan Helvacıoğlu’nun seçimleri, 2 Eylül Çarşamba günü Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında gerçekleştirilen bir kokteyl ile tanıtıldı. Metal, ahşap, mermer gibi doğal dokular ile birlikte endüstriyel tarzda ürünleri tercih eden Helvacıoğlu, aynı zamanda proje kapsamında yaptığı seçimleri farklı kullanım alanlarına uygun hale getirerek, ürünlerin yaşam alanlarında alışılmışın dışında kullanılabilmesi için ipuçları da verdi.

Hakan Helvacıoğlu ile Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından Siren Ertan Çarmıklı, Elif Edes Tapan, Merve Hasman, Doğan Çakıt, Pınar Sözmen, Eren-Remzi Merzeci ve Özlem Alıcı gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Her ay bir mimar veya tasarımcının seçimlerine yer verilen “Picks by Pros” projesinde Türkiye’nin en önemli isimleriyle işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Akgerman; “Mart ayından bu yana gerçekleştirdiğimiz Picks by Pros projemize ilginin gün geçtikçe artması bize gurur veriyor. Projemiz kapsamında müşterilerimiz, her ay farklı tarzdaki tasarımcıların seçimlerinden ilham alma şansı yakalıyor ve aynı zamanda satın aldıkları ürünlerle okuma istekli çocukları destekleyerek onların eğitim hayatlarını değiştirme fırsatı buluyor” dedi.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Endüstri Tasarımı ve İç Mimarlık sonrası uzun yıllar tasarım odaklı özel projeler yarattıktan sonra, 2000 yılı sonunda bir “yaratım merkezi” olarak nitelediği H2C İçmimarlık’ı kuran Hakan Helvacıoğlu’nun favori Crate and Barrel ürünleri, 01-30 Eylül tarihleri arasında Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Eylül ayında açılacak Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde dekorasyon tutkunları ile buluşuyor. Proje kapsamında, “Picks by Pros” etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise TOÇEV’e bağışlanıyor.

Yazarlar