Yaşam Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları (Sabah saatlerini iyi değerlendirelim)

Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları (Sabah saatlerini iyi değerlendirelim)

10.03.2017 - 11:10 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu’nun hazırladığı 10 Mart günlük burç yorumları önemli uyarılarda bulunuyor. Sabah saatlerine dikkat etmemiz gerektiğini söyleyen Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları ile kaçınmamız gereken durumlardan bahsediyor. İşte 10 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları (Sabah saatlerini iyi değerlendirelim)

10 Mart günlük bur yorumları ile sabah saatlerine dikkat çeken Hakan Kırkoğlu önemli açıklamalar yapıyor. Astroloji yorumları ile tüm burçları değerlendirirken aynı zaman da maya takvimi yorumlarını da açıklayan Kırkoğlu’nun 10 Mart günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın.

Hakan Kırkoğlu’nun köşe yazısı için tıklayın…


Sabah saatlerini iyi değerlendirelim

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Aslan burcunda ilerlerken sabah saatlerinde Jüpiter’le uyum içerisinde görülüyor. Olumlu haberler, ilerleme imkanı ve kendimizi daha iyi ifade edebilecek bir iyimserlik içerisinde olabiliriz. Yolculuklar, başkalarından fikir almak ve yabancılarla ilgilenmek olumlu sonuçlar getirebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Günü verimli biçimde değerlendirebiliriz. Duygusal açıdan daha dışadönük ve kararlıyız. Yenilikler yapmak, süregelen problemlere farklı çözümler bulmak mümkün olacak. Akşam saatlerinde tamamlanması gereken işler var. Ancak başkalarından destek alabiliriz.

Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları (Sabah saatlerini iyi değerlendirelim)

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün yoğun bir gün olabilir. Duygusal olarak ani değişikliklere açık olmalısınız. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak ani çıkışlar yapabilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Bugün sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün iş hayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda kararsız davranabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda ani değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

Hakan Kırkoğlu 10 Mart günlük burç yorumları (Sabah saatlerini iyi değerlendirelim)

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 10/Yönetici Oldukça kararlı davranabiliriz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

Yazarlar