Yaşam Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumları

15.03.2017 - 11:03 | Son Güncellenme:

15 Mart günlük burç yorumları Hakan Kırkoğlu’nun uyarı ve önerileri ile dolu. Kırgınlıklarla dolu olabileceğini söyleyen Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumlarıyla tüm burçlar için değerlendirmeler yaptı. İşte 15 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumları

15 Mart günlük burç yorumları tüm burçlar için önerilerle dolu. Öğlen saatlerine dikkat çeken Hakan Kırkoğlu Akrep burcuna özel önerilerde bulunuyor. Tüm burçlar için yaptığı değerlendirmeleri dışında maya takvimini de anlatan Hakan Kırkoğlu kaçınmak gerektiğini de vurguluyor.

Haberin Devamı

İlişkilerden çok şey öğrenebiliriz
Bugün ne yapılabilir ? Terazi burcunda ilerleyen Ay gün içinde beraberliklerin, anlaşmaların hassas bir denge içinde olduğunu anlatıyor. Bugün başkalarından beklentilerimizde daha gerçekçi olmalıyız. Aşırı hassasiyet ve kırılganlıklar var. Saat 18:10’da Akrep burcuna ilerleyen Ay akşam saatlerinde daha kararlı bir tutum alacağımızı anlatmakta.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde tamamlanması gereken sorumluluklarımıza bir vurgu var. Akşam saatlerinde ise eve ait işlerde bazı aksaklıklar yaşanabilir. Hırs yapmak, öfkelenmek yerine daha esprili bir yaklaşım içinde olalım. Kıskançlık daha fazla sorun yaratabilir.

Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumları


KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Eşinizle birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Bazı olayları daha net fark etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Kişisel konularda sıkıntılar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün görüşmeler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde tamamlanmalar olabilir. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeme gelebilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Uzaklarda bir ilişki gündeme gelebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durun

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Birlikte olduğunu kişi ile program yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

Haberin Devamı

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Akademik konularda gelişmeler olabilir. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynı iş çevresinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alınabilir. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde işler biraz zorlaşabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için bazı sınırlamalar getirmek isteyebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Hakan Kırkoğlu 15 Mart günlük burç yorumları


MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 2/Yılan Kişisel hassasiyetler var. Bugün Mayalara göre Yılan günündeyiz. Akıcı ve esnek olmak konusunda yeni deneyimlere açığız. Bu burç ruhsal enerjiler, manevi temalarla yakından ilişkilidir. Bugün maddi konular ve manevi açıdan bizi test eden ikilemler arasında kalabiliriz. Duygusal dönüşümlerin dikkat çekebileceği anlaşılıyor.

Yazarlar