Yaşam Hakan Kırkoğlu 23 Mart günlük burç yorumları (İlginç fikirler)

Hakan Kırkoğlu 23 Mart günlük burç yorumları (İlginç fikirler)

23.03.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

23 Mart günlük burç yorumları ile Hakan Kırkoğlu yeni ve ilginç fikirlere dikkat çekmektedir. Tüm burçlar için ayrı ayrı yaptığı değerlendirmeler sonrasında maya takvimini de söylediği 23 Mart günlük burç yorumları ile nelerden kaçınmamız gerektiğini de söylüyor. İşte 23 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 23 Mart günlük burç yorumları (İlginç fikirler)

Hakan Kırkoğlu 23 Mart günlük burç yorumları ile gün içinde nelerden kaçınmamız gerektiğini söylerken ilginç ve yenilikçi fikirlere odaklanıyor. Tüm bu ilginç ve yeni fikirlere açık olmamız gerektiğini de söyleyen Hakan Kırkoğlu aynı zamanda saat 17:00’yi de işaret ederek görüşmeler için uygun bir saat olduğunu söylüyor.

İşte 23 Mart günlük burç yorumları

HAKAN KIRKOĞLU’NUN HAFTALIK YAZISI İÇİN TIKLAYIN

İlginç fikirler var
Bugün ne yapılabilir ? Saka burcuna ilerleyen Ay bugün sosyal konulara, ilginç ve yenilikçi fikirlere açık olmaya işaret ediyor. Merakımızı faydalı yönde kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Daha hevesli ve pozitif olabiliriz. Özellikle öğlene kadar olan saatleri daha iyi değerlendirelim. Bu saatlerde şans ve ilerleme imkanı öne çıkıyor.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün aynı zamanda düşüncelerimizle de fazlasıyla yaratıcı olabiliriz. Konsantre olduğumuz konularda çok şey yapmak mümkün. Yeni bir fikri uygulama konusunda kararlılık gösterebiliriz. Ayrıca saat 17:00 civarı sohbetler, görüşmeler ve alışverişler için daha uygun bir atmosfer sağlıyor.

Hakan Kırkoğlu 23 Mart günlük burç yorumları (İlginç fikirler)


KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün geleceğinizle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Bunları gerçekleştirmek için kadınlardan destek görebilirsiniz. Gün içinde karar vermeniz gereken konular sizi sıkıştırabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi en iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle zaman geçirmek ufkunuzu açabilir. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili üstlerinizle görüşebilirsiniz. İş ortamında göz önünde olmak size keyif verecek. Devam eden işlerinizde yeni kararlar gündeme gelebilir. Bürokratik konularda uyanık olmalısınız. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız üretken olacağınız bir gündesiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün hedeflediğiniz konuları eğitimler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgili işler gündeme gelebilir. Gün içinde yabancılarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz. Eski ilişkilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Karar almanız gereken durumlar olabilir.

YENGEÇ Su + Öncü ( 22 Haziran- 22 Temmuz )
Bugün ortaklı konularda sonuçlar alabilirsiniz. Karar aldığınız işlerde mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda eğitimler alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Finansal konularda sizi duygusal olarak bağlayan işler gündeme gelebilir. Yetenekli olduğunuz işlere daha fazla yönelebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler sizi rahatlatabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün eşinizle veya ortaklarınızla ilgili olaylar sizi meşgul edebilir. Uğraştığınız konularda daha fazla hırs yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili aldığınız kararlarda eşinizden destek alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte program yapabilirsiniz. Eski ilişkiler ilgili konular gündeme gelebilir. Eğitsel işlere yönelebilirsiniz.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Çalışma hayatınızda başarı için sarf ettiğiniz çabanın ödüllerini alabilirsiniz. Bugün keyifli olaylar yaşanabilir. İşteki teknik konularla uğraşabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda gelişmeler olabilir. İşteki sorumluluklarınızın arttığını düşünebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar üretebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara gün içinde zaman ayırın.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün yaratıcı olduğunuz konularla kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Kadınlardan alacağınız destek sizi rahatlatabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda daha fedakar olabilirsiniz. Harcamalarınızı denge de tutmaya çalışmalısınız. Teknik konular da gündeme gelebilir.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evinize çağırmak isteyebilirsiniz. Kız arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gün içinde sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Ailevi konularda daha rahat davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için farklı planlar yaratabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün yakın çevrenizdeki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde ilişkide olduğunuz kişiden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Toparlanması gereken konularda destek görebilirsiniz. Geleceğinizi etkileyecek konularda eğitsel konular gündeme gelebilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Bugün maddi konularda daha fazla çalışmanız gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Eğitim almanız gereken işlerde yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Çalışmalarınızın ödülünü alabilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Hassas olduğunuz konularda hayaller içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olan konularda inat edebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Tamamlamanız gereken işlerinizde planlama yapabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda küçük kısmetler olabilir. Kadın arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Başarılı olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Gelecek planlarınız yönünde alternatif yollar düşünebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.


MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 10/ Kamış Hareketli bir gündeyiz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Kamış günündeyiz. Yaratıcı çalışmalar mümkün. Kamış günlerinde belirli konularda önyargılarımızın kurbanı olmamaya bakmalı ve daha esnek davranabilmeliyiz. Bugün kendimize güven duyabileceğimiz, usta olduğumuz konularda başarılı olabilir. Yapıcı çaba gerekiyor.

Yazarlar