Yaşam Hakan Kırkoğlu 25 Nisan günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu 25 Nisan günlük burç yorumları

25.04.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu’nun hazırladığı 25 Nisan günlük burç yorumları ile bugün ‘uyanışlara’ dikkat çekiliyor. Bugün yapılacak ve uzak durulacak noktaları 25 Nisan günlük burç yorumları ile belirten Hakan Kırkoğlu önerilerde bulunuyor. İşte 25 Nisan günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 25 Nisan günlük burç yorumları

25 Nisan burç yorumları ile gün içinde kaçınmamız gereken noktaları söyleyen Hakan Kırkoğlu, yeni, fikirler ile ilgili önerilerde bulunuyor. Tüm burçlar için yaptığı değerlendirmelerin yanı sıra maya takviminden de bahsediyor.


İşte 25 Nisan günlük burç yorumları

Uyanış var
Bugün ne yapılabilir?
Henüz yeniay doğmadı ancak gün boyunca yeni fikirlere doğru ilerleyebiliriz. İçimizden geldiği gibi hareket etme arzusundayız. Henüz tam kestiremesek de bu durum özgür olma arzumuzu tetikliyor. Yengeç’ler ve Terazi’ler daha bilinçli olmalılar. Sabah saatlerinde duygusal açıdan daha abartılı ve hırslı olma eğilimindeyiz.

Nelerden kaçınmalı? Saat 10:46 ile 11:54 arasında günlük işlere zaman ayırmak daha yerinde olacak, bu saatlerde koşullar pek tutarlı olmayabilir. Öğle saatlerinde duygusal açıdan yüzleşmemiz gereken durumlar olabilir. Kendimize ruhsal eziyet etmemeliyiz. Günün geç saatlerinde ise yeni şeyler keşfetmek için uygun koşullar var.

Hakan Kırkoğlu 25 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Teknik konular sizi yorabilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün iş hayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 4/Baykuş İstikrar önemli. Daha iyi bir iletişim kurmak için çaba sarfedeceğiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha rahat olmanın yollarını aramalıyız.


Nisan 2017 Gökyüzü Hareketleri Neyin Habercisi?

Yazarlar