Kültür Sanat Hard Rock Rising'de 3. Hafta

Hard Rock Rising'de 3. Hafta

16.03.2015 - 11:40 | Son Güncellenme:

HRC İstanbul’u temsil etmesi için seçtiğiniz gruplar şimdi de Hard Rock’ta perşembe akşamları gerçekleşecek.

Hard Rock Risingde 3. Hafta

Hard Rock, beş yıldan bu yana her yıl, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor. Online oylamalarınızla HRC Istanbul’u temsil etmesi için belirlediğiniz gruplar yarışma için Mart ayı boyunca canlı performansları için sahne almaya başladı. Her hafta 3 grubun canlı performans sergileyeceği bu süreçte jüri koltuğunda, Sony Music Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pentagram’dan Tarkan Gözübüyük, Aylin Aslım, Karnaval’dan Yalçın Birol ve gazeteci Barış Akpolat yer alıyor ve o hafta haftanın birincisi seçiliyor.

Her haftanın birincisi olan grup son olarak 26 Mart’ta büyük final için performanslarını sergileyecekler ve jüri kararı ile belirlenecek bölge birincisi, Hard Rock Cafe Istanbul’u temsil etmek ve Barcelona’da çalmak için aday olmaya hak kazanacak. Yarışma ikinci haftasında sahne alan grupların birincisi Baht oldu. Barcelona’ya bir adım daha yaklaşmak için 19 Mart Perşembe akşamı performanslarını sergileyecek olan gruplar ise Rubber Walrus, Orblood ve In White.

Hard Rock Cafe Istanbul’da Perşembe akşamları gerçekleşen Hard Rock Rising konserlerinin birincileri 26 Mart Perşembe akşamı final için performanslarını sergileyecekler. Geçtiğimiz iki hafta gerçekleşmiş olan yarışmaların birincileri Soul Sacrifice ve Baht’ın finalist olarak yarışacağı 26 Mart akşamı için son finalist ise bu hafta belli olacak. Unutmayın, jüri kararını verirken grupları desteklemek için canlı performanslarını izlemeye gelenlerin sayısını dikkate alacak!