Stil Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi

04.10.2013 - 13:47 | Son Güncellenme:

DAMAT “Şıklığın şifresi” temalı Sonbahar/Kış koleksiyonu ile, havalar soğurken kat kat giyinmeden ısınmanın ve şık kalmanın trend kodlarını veriyor.

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi

Damat Formal Takımlar Hafif ve işlevsel

• Dünyanın en kaliteli yünlerinden dokunan “Super Fine Wool” kumaşların 250 gramdan hafif yapısı, özel hazırlanmış malzemelerle birleştiğinde gömlek hafifliğinde ceketler doğuyor. Aynı özellikleri taşıyan takımlarda 3 parça yelekli takımlar sezonun dikkat çeken trendini oluşturuyor. Her bir detayın özenle tasarlandığı koleksiyonda tüm ceketlerin astarları renklendirilirken, saks mavisi astarlar bu sezon önce çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi


• Ekoseli flanel pantolon, yaka altı ve kol patchleri, deri/süet detaylı tek ceket kombinleri Damat erkeğinin şıklığını kıyafeti değiştirmeksizin günden geceye taşıyor.

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi


• Damat Formal’da saks-kahve ve saks-bej kombinleri öne çıkıyor. Bulut mavisi, lacivert-duman grisi uyumu, toprak, bej, gri ve vizon renkleriyle buluşuyor.

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi


Damat Casual koleksiyonu, doğanın sunduğu bütün dokularla zenginleştirildi

• Angora kaşmir ve koton modal karışımlı “soft touch” trikolar, tüy kadar hafif kadife ceket ve pantolonlar, eşsiz bir mühendislikle tasarlanmış “-15 derece soğuğa karşı sıcak tutma” özelliği bulunduran ve buna karşın inanılmaz hafiflikteki “thermo cool” montlar sezonun en iddialı parçaları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Havalar Soğurken Şıklığın Şifresi


• Sezonun öne çıkan erkek siluetini, dar paça pantolon, fit ama rahat kalıplı ekoseli bir gömleğin üzerine giyilen kendinden yelekli ceket ve renkli çoraplar oluşturuyor.

• Tarçın, bordo, kırmızı, lacivert, ekru ve kahve tonları, Damat casual koleksiyonunda öne çıkarak sezonun en çarpıcı kombinlerine hayat veriyor.

Yazarlar