Editörün Seçtikleri Hem Dokunmatik Hepsi Bir Arada PC, Hem de Dokunmatik TV

Hem Dokunmatik Hepsi Bir Arada PC, Hem de Dokunmatik TV

15.12.2011 - 12:16 | Son Güncellenme:

Dünyanın ilk Windows tabanlı 27 inç çözünürlüğe sahip “Hepsi Bir Arada” bilgisayarı olan ASUS ET2700, 10 parmak kapasitif dokunmatik ekranıyla geliyor

Hem Dokunmatik Hepsi Bir Arada PC, Hem de Dokunmatik TV

İster PC, ister TV olarak kullanın, oyunun ve multimedyanın keyfine dokunun.

Haberin Devamı


ASUS, dünyanın ilk Windows tabanlı, 1920 x 1080 ekran çözünürlüğüne sahip 27 inç arkadan aydınlatmalı LED ve 10 parmak dokunmatik ekrana sahip hepsi bir arada bilgisayarı ET2700’ü tanıttı. Çoklu dokunmatik desteği olan üründe hem yatay, hem de dikey görüş açısı 178 dereceye ulaşıyor. Bu sayede salonda TV olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor. İnsanı heyecanlandıran 10 parmak dokunmatik ekranı ise oyun oynama alışkanlıklarına farklı bir yaklaşım kazandırıyor.


Yenilikçi teknoloji ile gelen kristal berraklığında etkileyici ses

SonicMaster teknolojisinin sahip olduğu özellikler sayesinde ET2700, eşsiz ses berraklığını yanında getiriyor. Sahip olduğu bütünleşik DTS Surround Sensation Ultra PC ses teknolojisi, sesi en gerçekçi haliyle üç boyutlu olarak hissetme imkanı sağlıyor. Diğer hepsi bir arada bilgisayarlarda bulunmayan subwooferları ise sese farklı bir boyut ile anlam katıyor.

Haberin Devamı


27’’ Ekranda eşi benzeri görülmemiş görseller

ET2700 hem kişisel hem de ortak multimedya aktiviyeleri için çok ideal. 27 inç’lik yüksek kontrasta sahip LED ekranının sunduğu 1920 x 1080 çözünürlük oranıyla gerçek HD görüntüsü sunuyor. Hem dikey, hem yatay her açıdan nefes kesici görseller sağlayan ET2700, isteğe bağlı olan Blu-ray kombo sürücü ve dahili bir TV tuner kartı ile kullanıcılara dokunmatik TV olarak eğlence alternatifi oluşturuyor.


Her ihtiyaca cevap veren kullanım kolaylığı

ET2700, internette sörf yapmayı, film, resim ve müzik dosyaları düzenlemeyi kolaylaştıran özelliklere de sahip.

Dünyanın ilk 27’’ kapasitif dokunmatik ekranı ve kullanıcıları için oluşturulan eşsiz ara yüzüyle birlikte, hassas parmak ucu kontrolü imkanı veren ET2700, mouse ya da klavye olmadan ekran klavyesi ile de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yan panellerinde yer alan ve veri aktarım hızını en üst seviyede tutan 2 USB 3.0 bağlantı noktası, 1 eSata/USB 2.0 portu ve SD kart okuyucusu bulunan ET2700, arka tarafındaki HDMI girişi ile ekranını 27 inçlik bir oyun konsoluna dönüştürebiliyor. Dilerseniz duvara asarak da kullanılabilen ET2700, tam bir eğlence cihazı olarak göz dolduruyor.

Yazarlar